installatietechniek

Alles voor de installateur

Installatietechniek

Dijkman levert competitieve producten voor de elektrotechnische installatietechniek. Kwaliteit tegen een dijk van een prijs en direct uit voorraad. Alles wat u nodig heeft voor het veilig aansluiten van machines en verlichting in bedrijven en gebouwen. Wij denken graag in oplossingen om het installatiewerk snel en eenvoudig uit te kunnen voeren.

Kunnen we u nog ergens anders mee helpen?

Dijkman wilt uw vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Daarom kunt u ons op meerdere manieren bereiken. We staan graag voor u klaar!

Installatietechniek
We hebben specifiek voor de elektrotechnische installatietechniek een breed assortiment veel voorkomende onderdelen op voorraad. Allemaal kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste eisen. Snel geleverd en bij bestellingen boven de € 250,00 zelfs zonder verzendkosten verstuurd. Zo bent u ervan verzekerd dat het werk altijd door kan gaan en projecten geen achterstand oplopen. Hieronder een greep uit ons brede installatietechniek assortiment:

Installatietechniek op maat
De installatietechniek is een zeer veelzijdige branche. Naast ons grote assortiment standaard delen voor de installatietechniek bouwen we daarom ook naar wens een groepenkast of -verdeler van 40A - 250A naar uw specificaties. Of een automatenrail op maat, of zelfs de kleine onderdelen zoals de perskabelschoenen. U zegt het maar. Bij Dijkman elektrotechniek staat persoonlijke service en maatwerk nog hoog in het vaandel. Heeft u deze specifieke maatwerkproducten vaker nodig? Vraag dan eens naar ons voorraadbeheer. In veel gevallen kunnen we een voorraad voor u beheren zodat u ook bij deze specifieke installatietechniek projecten niet misgrijpt.

Klantspecifieke groepenkast

Installatietechniek, alle producten op een rijtje.
Hieronder vindt u een overzicht van alle productgroepen uit ons assortiment. Heeft u onverhoopt niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact op voor een productaanvraag op maat. Met onze ruime ervaring en klantgerichte instelling zijn we u altijd van dienst.

  1. Complete groepenkasten. Denk hierbij aan alle complete kasten en modulaire componenten om de kast zelf op te bouwen. Tevens bestaat de mogelijkheid om ons de kast te laten assembleren naar uw specifieke wensen.
  2. Installatie automaten. Lege groepenkasten, aardlekschakelaars, hoofdschakelaars en alle overige componenten die benodigd zijn om de kast professioneel te assembleren. Hieronder vallen vanzelfsprekend ook de kWh meter en aardlekautomaat.
  3. Automatenrail. Alle typen automatenrail, vork of stift, standaard per meter of op maat gemaakt. En bijbehorende accessoires zoals isoleerhulzen en eindkappen.
  4. Alle voorkomende installatie accessoires. Denk bijvoorbeeld aan adereindhulzen, snelbevestigingsrail en montageklemmen. Maar ook trekontlasting, spiraalband en krimpkous in vele uitvoeringen
  5. Klein materiaal en gereedschappen. Natuurlijk bestelt u bij ons ook al uw kleinmateriaal en gereedschappen. Denk bijvoorbeeld aan perskabelschoenen.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »