013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Schakelklokken en Timers

Astroklok of digitale schakelklok Orbis
Astroklok of digitale schakelklok Orbis

Schakelklok digitaal Data Micro +
Schakelklok digitaal Data Micro +

Schakelklok digitaal Data Log
Schakelklok digitaal Data Log

Schakelklok digitaal Mini T Log
Schakelklok digitaal Mini T Log

Schakelklok modulair Uno
Schakelklok modulair Uno

Schakelklok Inca Duo
Schakelklok Inca Duo

Schakelklok analoog Mini T
Schakelklok analoog Mini T

Schakelklok analoog Alpha
Schakelklok analoog Alpha

Schakelklok modulair Supra
Schakelklok modulair Supra

 

Astro, de innovatieve schakelklok van Orbis.

Orbis staat bekend om haar urentellers, kWh meters en schakelklokken. Het type Astro is een innovatieve tijdschakelklok. Een astronomische schakelklok om precies te zijn. De ideale oplossing om uw verlichting te schakelen in bijvoorbeeld een etalage, schoolgebouw, bedrijfspand en in huis. De buitenverlichting het jaar door tijdig in- en uitschakelen? De astronomische schakelklok is de perfecte oplossing. Vanzelfsprekend heeft een schakelklok meer toepassingen dan enkel de verlichting in- en uitschakelen. Bijvoorbeeld: ’s ochtends inschakelen van zonnewering, na zonsondergang inschakelen van vijverpomp enz. De astronomische schakelklok van Orbis zorgt ervoor dat uw apparatuur of verlichting tijdig in- of uitgeschakeld wordt, elke dag weer. Met de bluetooth dongel & app is de schakelklok bovendien op afstand met een smartphone of tablet te programmeren.    

De astronomisch schakelklok van Orbis bestelt u bij Dijkman.

Dijkman elektrotechniek heeft een ruim assortiment schakelklokken en tijdschakelaars, waaronder de innovatieve astronomische schakelklok van Orbis, de Astro. Deze tijdschakelklok bestelt u hierboven eenvoudig online in onze webshop. Alle schakelklokken zijn uitgebreid Nederlands gedocumenteerd en voorzien van duidelijk beeldmateriaal. De verschillende schakelklokken hebben allemaal productspecifieke eigenschappen. Twijfelt u of u de juiste schakelklok heeft gekozen voor uw toepassing? Of weet u niet of u beter bent geholpen met een traditionele tijdschakelklok of een astronomische schakelklok? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste schakelklok voor uw toepassing. 

De astronomisch schakelklok van Orbis, legio mogelijkheden.

De astronomische schakelklok van Orbis is niet zomaar een tijdschakelklok. De slimme klok weet precies wanneer de zon opkomt en weer ondergaat. Aan de hand van de ingestelde locatie of lengte- en breedtegraad berekent de astronomische schakelklok dit zeer nauwkeurig. Om de invloed van bijvoorbeeld gebouwen, begroeiing of gebergte te compenseren bestaat de mogelijkheid om de vertraging van opkomen en ondergaan mee te nemen in de berekening. Alle voordelen van de astronomische schakelklok van Orbis op een rijtje:

  • Uitgebreid programmeerbaar.
  • 2 uitgaande contacten voor verschillende in- en uitschakelmomenten.
  • Te programmeren met handige app.
  • Bluetooth dongel en app voor smartphone en tablet.
  • Overal te programmeren, programma’s op locatie inladen.
  • 2 modules breed, IP20.
  • 4 weekprogramma's.
  • Ingebouwde batterij, levensduur van 6 jaar en back-up batterij.

Wilt u meer weten over de innovatieve astronomische schakelklok van Orbis? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste schakelklok voor uw project? Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord.

Welke schakelklokken zijn er?

 

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »