013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Klantspecifieke groepenkast

Zoekt u een klantspecifieke groepenkast? Wij bouwen deze graag voor u. Wij willen ons onderscheiden door geen standaard kasten aan te bieden, maar kasten helemaal gemaakt volgens wens en dat begint met de keuze van de kast

Groepenkast klantspecifiek

De groepenkasten van tegenwoordig worden steeds complexer. Met de komst van apparatuur zoals Quooker, elektrische auto, zonnepanelen en domotica is het bijna niet meer mogelijk om een standaard kast te verkopen. Vandaar dat wij elke groepenkast op maat maken. Met keuze volgens gewenste afmeting van de groepenkast, materiaal, het aantal automaten en extra opties. Kortom geef uw wensen door en wij geven u een oplossing op maat.

Van Camping tot Bedrijfsgebouw

Wij verzorgen niet alleen kleine verdelers maar kunnen ook verdelers aanbieden tot en met 630A. Alsook de bijbehorende onderverdelers. Wij maken gebruik van de merken LS Electric en Gacia. Beide verkopen we al jaren lang zonder incidenten. Wij verkopen van 1- 630A in 1,1+N, 2,3 3n 4 polen. Wij bedraden de verdelers zo dat u alleen de voeding en afgaande groepen moet aansluiten. Alles volgens NEN normen.

Ik wil een offerte voor een groepenkast / verdeler

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »