Aardrail en Aardnulrail op maat

Aardrail en aard(nul)rail komen standaard in lengtes van 1 meter. In de praktijk komt het nooit voor dat deze lengte standaard toegepast kan worden. Vandaar dat wij het volgende aanbieden.

Aardrail

Aardrail in korte lengtes dan 1 meter. Maar er kan ook gevarieerd worden met de schroeven en bouten. Zo kunnen er kruiskop schroeven- , RVS schroeven en bouten- en diverse soorten tandveerringen geplaatst worden. Net wat u wilt. Voor toepassingen buiten is het aan te raden om RVS te gebruiken in combinatie met de messing vernikkelde 25A en 63A of kopen vernikkeld 100A en 200A. Wij gebruiken RVS 316 om roest uit te sluiten. 

Aard-nul-rail

Dijkman is de specialist in de Benelux als het Aardnul rail gaat. Wij leveren al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw Messing vernikkelde aardnul rail. Deze rail komst standaard in 1 meter, maar is aan te passen naar elke gewenste lengte. Niet alleen de gootte maar ook de positie van de gaten, het aantal schroefjes, waar komen de vestigingsgaten etc. Dit kan allemaal klantspecifiek gemaakt worden.

Dijkman Elektrotechniek

Wij hebben al jaren lang ervaring in het op maat maken van aardingsmaterialen, zie ook aardlitze of flexibar op maat.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »