013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Hoofdschakelaars

Eigenschappen
Merken

Meer merken

Een hoofdschakelaar is een verplicht onderdeel in elke groepenkast. Het is in wezen de eerste beveiliging van een complete elektrische installatie. Een hoofdschakelaar heeft qua uiterlijk en werking veel weg van een scheidingsschakelaar. Maar een hoofdschakelaar onderscheidt zich door:

  • Voorzien van tuimelschakelaar i.p.v. draaiknop.
  • Modulair opgebouwd.
  • Beveiligt ook tegen piekstromen en kortsluitingen.
  • Voorzien van Ampère aanduiding.
  • 1-, 2-, 3- of 4-Polig uitgevoerd.

Deze schakelaar is de beveiliging tussen het stroomnet en de gehele elektrische installatie en wordt vaak vlakbij de elektriciteitsmeter geplaatst. Oftewel; als de hoofdschakelaar omgezet is, wordt met een handeling de elektrische installatie (bijvoorbeeld een woning) niet meer van stroom voorzien.

Een hoofdschakelaar bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

Dijkman elektrotechniek heeft een hoofdschakelaar voor elke toepassing. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige schakelaars tegen een concurrerende prijs. We leveren voordelig en snel uit onze eigen voorraad. Zo loopt uw project nooit vertraging op. Wist u trouwens dat we naast hoofd- en scheidingsschakelaars, ook volledig geassembleerde groepenkasten leveren? Dit vergroot niet alleen de montagesnelheid van uw elektrische installatie, ze zijn ook nog eens zeer concurrerend geprijsd. Meer weten hierover? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Gacia hoofdschakelaar, scherp geprijsde kwaliteitsschakelaars.

Gacia hoofdschakelaars worden wereldwijd toegepast in alle branches van de installatietechniek; woningbouw, recreatie, detailhandel, industriële toepassingen, etc. Hoge kwaliteit componenten bewijzen zich keer op keer in de meest veeleisende situaties. Tel daarbij op de zeer gunstige prijsstelling van het Gacia assortiment. Niet voor niets staat de hoofdschakelaar van Gacia onder installateurs en elektriciens te boek als de schakelaar met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dijkman elektrotechniek vertegenwoordigt de complete range aan Gacia componenten. Wilt u meer weten over onze hoofdschakelaars, aanverwante artikelen of een compleet geassembleerde groepenkast? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste schakelaar voor uw toepassing. Bovendien adviseren zij u objectief, om zo samen tot een passende maatwerk groepenkast te komen voor uw project.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »