automatiseren-en-besturen

Kasten en Paneelbouw

Industriële elektrotechniek

Dijkman heeft een zeer breed assortiment industriële elektrotechniek componenten die in elke schakelkast gebruikt worden door kasten- en paneelbouwers, OEM en machinebouwers. Met uitgekiende producten die zich onderscheiden door een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. 

Kunnen we u nog ergens anders mee helpen?

Dijkman wilt uw vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Daarom kunt u ons op meerdere manieren bereiken. We staan graag voor u klaar!

Professionele panelenbouw voor industriële elektrotechniek.

Waarom zijn de componenten van Dijkman zo waardevol voor de professionele paneelbouw? De hoofdmoot van de werkzaamheden in de panelenbouw is het zo efficiënt mogelijk bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s. Een paneelbouwer zorgt voor de correcte aansluiting en test de panelen op verschillende systemen. Verder horen het bedraden en opzetten van besturingssystemen tot de panelenbouw. Dijkman is dé elektrotechnische distributeur m.b.t. onderdelen voor de paneelbouw in Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, snelheid en een goed distributienetwerk van groot belang zijn in de panelenbouw. Dijkman werkt niet voor niets samen met elektrotechnische groothandels als onderdeel van haar distributienetwerk. Zo zijn onze producten voor iedereen goed verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.  

De verschillende facetten van automatisering in de kasten- en panelenbouw.
Een optimaal functionerend paneel is cruciaal om de voor de gebruiker gewenste efficiency te behalen. Vaak zijn de opdrachten complexe samenstellingen die op specifieke klantwens dienen te worden geassembleerd. De panelen worden geacht een lange levensduur te hebben en minimale onderhouds- en storingskosten. De gebruiker van de kasten- en panelenbouw onderkent de gevolgen van slecht of inefficiënt functionerend paneel en zal altijd proberen om uitvaltijden tot een absoluut minimum te beperken. Om zo’n kwalitatief hoogwaardig paneel te assembleren maakt de professionele paneelbouw uitsluitend gebruik van de beste componenten. En daarin maakt Dijkman het verschil. Wij leveren enkel kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, zonder daarbij in te leveren op efficiency en individualiteit.

Dijkman elektrotechniek, dé partner voor de professionele panelenbouw.
Dijkman elektrotechniek heeft een breed assortiment voor de kasten- en panelenbouw, alle componenten die benodigd zijn voor een hoogwaardige kast of paneel. Van wartel tot relais, en van lastschakelaars tot stroomtransformators. Bovendien hebben we altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen. Heeft u niet gevonden wat u zoekt of mist u een onderdeel? Neem contact op met ons verkoopteam, zij zijn u graag van dienst! 

 

Uitgelichte producten voor Industriële elektrotechniek

Kasten en Paneelbouw
Afstandhouder Kunststof/Metaal binnen/binnen
Afstandhouder Kunststof/Metaal binnen/binnen

Klemmenkast ABS, grijs deksel, Cubo S
Klemmenkast ABS, grijs deksel, Cubo S

Magneetschakelaar 4 Polig van 25-150A
Magneetschakelaar 4 Polig van 25-150A

Drukknoppen 22 mm
Drukknoppen 22 mm

Motorbeveiligingsschakelaars MMS
Motorbeveiligingsschakelaars MMS

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »