• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Contrel elettronica

Contrel is een Italiaans bedrijf dat is opgericht in 1985. Zij zijn meer dan 25 jaar actief op het gebied van ontwikkeling en productie van elektronische beveiligingsrelais voor beveiliging, systemen voor efficiënt energiegebruik en energiemanagement. Het is een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in:

  • Energie analyse meters.
  • Temperatuurmeters.
  • Alarm annunciators en programmeerbare alarmpanelen.
  • Isolatie monitor relais, ook voor medische toepassingen.
  • Aardlek relais.
  • Newerk Energie analysers.

Contrel staat bekend om haar flexibiliteit en korte levertijden. Ze bieden geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Waaronder infrastructuur, industriële processen, gebouwautomatisering en datacenters. Bovendien heeft Contrel een ruim assortiment energiemeters, vermogensanalysatoren, temperatuurmonitorapparatuur en isolatiemonitoren voor industrieel- en ziekenhuisgebruik.

Het Contrel assortiment bestelt u bij Dijkman.

Contrel volgt een beleid dat is gebaseerd op een concept van dynamische kwaliteit. Ze willen totale tevredenheid garanderen voor alle klanten. Uiteindelijk is de mate van kwaliteit en service bepalend voor klanttevredenheid. Contrel innoveert haar processen en producten om aan de veeleisende hedendaagse elektrotechnische markt te kunnen voldoen. Producten met de nieuwste functies, geproduceerd met de modernste productietechnologie. Dezelfde eisen stelt Contrel aan haar verkoopnetwerk. Innovatieve distributeurs die service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Dijkman elektrotechniek is de distributeur van het complete Contrel assortiment voor Nederland.

Contrel systemen voor energiemanagement, kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Contrel systemen voor energiemanagement hebben in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige, innovatieve producten tegen een concurrerende prijs. Moderne productietechnologie i.c.m. continue innovatie stelt Contrel is staat het assortiment energie analyse meters, temperatuurmeters en energiemanagementsystemen tegen een zeer concurrerende prijs in de markt te zetten. Tevens wordt het Contrel assortiment geroemd om het gebruiksgemak. Wilt u meer weten over het innovatieve Contrel assortiment? Of heeft u vragen over energiemanagement, energie analyse meters of aanverwante artikelen? Neem dan contact op met ons gespecialiseerde verkoopteam. Zij adviseren en helpen u graag bij het vinden van het juiste Contrel energiemanagementsysteem voor uw toepassing. Neem voor meer informatie over het Contrel assortiment ook eens een kijkje op de website van Contrel.

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan