• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

FTG beschikt over een enorme hoeveelheid knowhow op het gebied van energiedistributiesystemen. Ook wanneer het gaat om nieuwe producten die nog moeten worden bedacht en ontwikkeld. De combinatie van een ruim assortiment bestaande producten en klant-specifieke modificaties zorgt ervoor dat FTG altijd een passend product levert. Ongeacht de complexiteit van het project. Indien nodig worden in het eigen laboratorium van FTG in samenwerking met de klant volledig nieuwe producten ontwikkeld en getest. FTG verzorgt bovendien complexe certificering in samenwerking met de desbetreffende instanties. Sommige FTG-producten zijn bijvoorbeeld UL-gecertificeerd. Voor vaak terugkerende montagesituaties biedt FTG complete kant-en-klare krachtdistributiepakketten.

FTG-kwaliteitssystemen, ruimtebesparend en efficiënt.

FTG-systemen zijn zo ontwikkeld dat ze de energiedistributie efficiënter maken. De hedendaagse FTG-producten besparen ruimte in schakelborden, maken onderhouds- en reparatiewerkzaamheden makkelijker en bovendien is de assemblage van schakelcentrales en besturingssystemen minder tijdrovend. Ze minimaliseren tevens het risico op verbindingsfouten. De kwaliteit van een product is altijd gebaseerd op de ontwikkeling ervan. Bij de FTG-ontwikkelingsafdeling in Triberg wordt elk jaar door een team van 6 professionals een aantal nieuwe producten ontwikkeld, of aanpassingen op bestaande producten gedaan n.a.v. nieuwe eisen. Dankzij het state-of-the-art 3D-ontwerp en in-house prototypeproductie, kan het eigen testlaboratorium alle producten voor aanvang van de werkelijke productie uitvoerig testen en controleren. Deze inspecties garanderen een economisch efficiënte ontwikkeling en voorkomen onnodige productwijzigingen nadien.

FTG-assortiment bij Dijkman elektrotechniek.

Dijkman elektrotechniek levert een breed assortiment aan FTG-componenten, waaronder:

• Automatenrail in alle denkbare uitvoeringen qua maat, vork/pin, hulpcontacten etc.
• Kabelconfectie.
• Verdeelblokken/ verdeelsets 2-, 3-, 4-, 5-polig.
• Aansluitklemmen.
• Auxigaine.

Op onze website vindt u uitgebreid documentatiemateriaal voor deze FTG-producten. FTG stelt daarnaast een breed scala aan brochures en informatiebladen ter beschikking voor elk product. Een aantal producten wordt geleverd met productinzetten en montage-instructies om een veilige en snelle montage te waarborgen. Neem voor meer informatie over het FTG-assortiment contact op met ons verkoopteam, zij helpen u graag verder.

Zie ook: www.ftg-germany.de

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan