013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen
marine-en-offshore

Kasten en Paneelbouw

Marine & offshore

Dijkman vertegenwoordigt LS industrial systems die vele schepen uitgerust heeft met ACB's, MCCB's en grote magneetschakelaars tot en met 6300A. Ook in het DC bereik zijn er steeds meer componenten beschikbaar. Maar ook een interessant EX programma en vertegenwoordigen we Selco besturings- en bewakingsrelais voor elektromotoren en generatoren. 

Maritieme en offshore elektrotechniek.
Voor de maritieme en offshore elektrotechniek heeft Dijkman een assortiment kwalitatief hoogwaardige besturings- en bewakingsrelais voor elektromotoren en scheepsgeneratoren. De onshore elektrotechniek heeft als groot voordeel dat componenten en vervangingsonderdelen vaak eenvoudig te verkrijgen zijn. Bij de offshore elektrotechniek is dat vaak een ander verhaal. Schepen zijn vaak maandenlang onderweg en offshore energie installaties zijn een eind uit de kust gebouwd en moeilijk bereikbaar. De eerste prioriteit is dan ook om uitval tot een minimum te beperken al dan niet te elimineren. Daarom kiest de professional in de scheepselectro voor componenten van Dijkman elektrotechniek. Stuk voor stuk A-kwaliteit onderdelen, scherp geprijsd en geleverd met de uitstekende service die u van ons gewend bent.

Marine & Offshore gecertificeerde componenten.
In de marine & offshore industrie heeft een ongeluk of defect vaak verstrekkende gevolgen. Daarom worden de componenten onderworpen aan de strengste testen. De marine & offshore producten zijn voorzien van certificaten van o.a. General Lloyds (GL), Bureau Veritas, DNV, Rina. Dijkman elektrotechniek draagt duurzaam ondernemen en het milieu een warm hart toe. We leveren enkel hoogwaardige componenten van producenten die voldoen aan de zwaarste normering op dit gebied. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Dijkman elektrotechniek: breed maritieme en offshore assortiment.
Dijkman heeft in de loop der jaren een breed assortiment maritieme en offshore elektrotechnische producten opgebouwd. We kiezen voor producenten die dezelfde waarden als Dijkman naleven en duurzaam produceren. Zo gaat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:
·         ACB's oftewel air circuit breaker (800-6300A).
·         MCCB’s oftewel moulded case circuit breaker (160-1600A).
·         Grote magneetschakelaars (225-800A).
·         Spanningstransformators.
·         Alarmpanelen.

Dit is maar een greep uit ons assortiment. Voor meer informatie of specifieke producten kijkt u bij downloads of neemt u contact op met ons verkoopteam, zij helpen u graag bij het vinden van de juiste componenten.

  

Uitgelichte producten voor Marine & offshore

Kasten en Paneelbouw
GC2000 Generator Controller
GC2000 Generator Controller

M1000 Alarm paneel
M1000 Alarm paneel

T4500 Auto synchronisator
T4500 Auto synchronisator

Klemmenkasten Aluminium type MBA EX
Klemmenkasten Aluminium type MBA EX

C6200 Flexgen Power mangement
C6200 Flexgen Power mangement

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »