013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

IME is fabrikant van hoogwaardige kWh meters en multi functie meters met bijbehorende gratis software om energie verbruiksanalyses te maken. IME is een dochteronderneming van Legrand en Bticino. 

kWh-Meters
Met de serie CONTO heeft IME zeer goede directe en indirecte kWh meters. Groot voordeel is dat de indirecte meters uitgevoerd kunnen worden met diverse stroomtrafo's, Traditioneel maar ook met Rogowsky Coils. Groot voordeel is dat er sets beschikbaar zijn die direct in de kWh meter gestoken kan worden, dus nog snellere montage en veiligheid.

Multifunctie meters
Met de Serie NEMO heb je direct afleesbare meters die ampère, volt en frequency meten en vervolgens alle paratmetrs kunnen laten zien zoals cos Phi, kW, etc. Deze data kan naar een webserver gestuurd worden voor verdere analyse. De NEMO meters kunnen ook in 1 module uitgevoerd worden om compact te bouwen en toch alle data te verzamelen.

Voordelen

Compleet, gemakkelijk & betrouwbaar
Gratis webportaal en software
Veelzijdig
Alarm-optie en compacte uitvoering(SX)

Maak kennis met IME Italy kwh meters en multifunctie meters

IME Italy is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige kWh meters en multifunctie meters met bijbehorende gratis software om energie verbruiksanalyses te maken. Met hun geavanceerde technologie en betrouwbare meetapparatuur biedt IME Italy hoogwaardige oplossingen voor de elektrotechniek. IME Italy heeft de juiste meters voor u als geïnteresseerde in deze techniek. Van een nauwkeurige IME kwh meter die het elektriciteitsverbruik meet tot multifunctie meters die ook andere parameters zoals spanning, stroom en vermogensfactor meten. Maak kennis met IME Italy kwh meters en multifunctie meters.

Over IME Italy

IME is een dochteronderneming van Legrand en Bticino. IME Italy heeft het assortiment meet- en bewakingsapparaten en -systemen dat geschikt is voor alle installatiebehoeften. Het assortiment is - zoals ze het zelf omschrijven - extreem rijk en avant-gardistisch en bestaat uit apparaten, van de eenvoudigste zoals analoge of digitale indicatoren, tot de meest moderne, technologische en performante apparaten zoals NEMO multifunctionele bedieningspanelen of CONTO energiemeters.

Producten van IME Italy

kWh-Meters van IME  IME heeft uitstekende directe en indirecte kWh-meters in de CONTO-serie. Een groot pluspunt is dat de indirecte meters kunnen worden gebruikt met verschillende stroomtrafo's, zowel traditioneel als met Rogowsky-spoelen. Een ander voordeel is dat er sets beschikbaar zijn die direct in de kWh-meter kunnen worden gestoken, wat zorgt voor een nog snellere installatie en veiligheid. Deze meters zijn dus zeer gemakkelijk te installeren en duidelijk afleesbaar en de data is gemakkelijk te communiceren met Mbus en RS485. De data is verder gemakkelijk uit te lezen via een webportaal.

IME Multifunctie meters Je kunt de Serie NEMO gebruiken voor het meten van ampère, volt en frequentie en het tonen van alle bijbehorende parameters zoals cos Phi, kW, etc. De verzamelde gegevens kunnen naar een webserver worden gestuurd voor verdere analyse. Om ruimte te besparen, kunnen de NEMO-meters ook worden uitgevoerd als één module terwijl alle data nog steeds wordt verzameld.

Advies van Dijkman Elektrotechniek over IME Italy

Bij Dijkman Elektrotechniek begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste partners te hebben bij het realiseren van elektrotechnische projecten. Daarom willen we graag ons advies delen over de producten van IME Italy, een toonaangevende leverancier voor elektrotechnische producten en diensten. U kunt in onze webshop de producten direct online bestellen, u ziet direct de actuele voorraad en bijbehorende prijs. Maar natuurlijk staat wij ook voor u klaar voor advies en informatie en kunnen we altijd een offerte op maat voor u maken.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »