• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Aardlekschakelaars / aardlekautomaten

Eigenschappen
Merken

Meer merken

Een aardlekschakelaar is een onmisbaar component in de groepen- of meterkast. Het is een automatische schakelaar die in het geval van lekstroom de spanning op een elektrisch apparaat of groep stopcontacten uitschakelt. Lekstroom houdt in dat de stroom die een elektrische installatie in gaat groter is dan de stroom die er uit komt, oftewel ergens weglekt. Om te voorkomen dat elektrische installaties, apparaten of behuizingen onder stroom komen te staan, treedt in zo’n geval de aardlekschakelaar in werking en schakelt de stroom uit. Let wel; de betreffende installatie of persoon dient wel geaard te zijn. Zonder aarding biedt een aardlekschakelaar namelijk geen bescherming.

Een aardlekschakelaar of aardlekautomaat bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

Dijkman elektrotechniek heeft voor elke toepassing de juiste aardlekschakelaar of aardlekautomaat. Producten van hoge kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Bovendien leveren we de schakelaars en automaten direct uit voorraad. Snel en voordelig. Zo bent u ervan verzekerd dat u alle componenten die u nodig heeft om uw groepenkast te assembleren op tijd in huis heeft. Wist u trouwens dat we ook compleet geassembleerde groepenkasten leveren? Geheel geassembleerd naar uw project-specificatie en tegen een scherpe prijs. Meer weten hierover? Lees hier meer over ons assortiment groepenkasten.

Gacia aardlekschakelaar, kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Gacia aardlekschakelaars en aardlekautomaten worden geroemd om de hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dijkman elektrotechniek vertegenwoordigt het complete Gacia assortiment voor Nederland. De Gacia componenten kenmerken zich door:

  • Hoge kwaliteit.
  • Stabiele prestaties.
  • Geringe inbouwdiepte.
  • Lange levensduur.
  • Zeer concurrerende prijs.
  • Innovatief ontwerp.

Wilt u meer informatie over ons scherp geprijsde assortiment aardlekschakelaars en -automaten? Of heeft u specifieke vragen over een van deze producten? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij staan voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van de juiste componenten voor uw project. Vraag ook eens naar de compleet geassembleerde maatwerk groepenkasten!

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan