STUV, Steinbach & Vollmann

STUV staat voor Steinbach & Vollmann GmbH & Co. KG en is een Duitse fabrikant van deursluitingen. STUV is in onze branche dé specialist op het gebied van (deur)sluitingen en alle aanverwante artikelen voor elektro kasten.

Het STUV assortiment bij Dijkman bestaat uit:

 • Deurslotjes, hevel en knevelsluitingen
 • Sleutels
 • Rod lock-systemen.
 • Handgrepen en Scharnieren
 • Beschermprofiel / carroserieband of kantprofiel
 • Tekeninghouders

STUV staat voor Steinbach & Vollmann GmbH & Co. KG, is een Duitse fabrikant van deursluitingen. Ze zijn opgericht in 1883 en beschikken dus over meer dan 130 jaar ervaring. Ze genieten veel naamsbekendheid, een goede reputatie en zijn een van de grootste producenten van Duitsland. STUV is in onze branche dé specialist op het gebied van (deur)sluitingen en alle aanverwante artikelen. In de fabriek in Heiligenhaus nabij Düsseldorf, produceert STUV duurzame en hoogwaardige producten voor vijf verschillende (OEM) industrieën. Het een middelgroot familiebedrijf met 165 werknemers. Ze hechten veel waarde aan natuurlijke groei en hebben de familiaire waarden van een echt familiebedrijf hoog in het vaandel staan.

STUV sloten bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

STUV sloten worden wereldwijd geroemd om hun kwaliteit en brede toepassingsrange. STUV sloten bestaan werkelijk voor elke elektrotechnische toepassing. Een professioneel netwerk van gespecialiseerde verkooppunten wereldwijd vertegenwoordigt het merk. Dijkman elektrotechniek is de Nederlandse vertegenwoordiging van het complete elektrotechnische assortiment van STUV:

 • Handgrepen en klinken.
 • Scharnieren en knevels.
 • Afdichtingen en randbeschermers.
 • Rod lock-systemen.
 • Sluiting systemen.
 • Accessoires.

STUV sloten, sluitingen en aanverwante artikelen zijn leverbaar in kunststof, metaal en rvs. Alle STUV sloten bestelt u eenvoudig en snel online in de Dijkman webshop. Het ruime assortiment sluiting systemen en accessoires wordt razendsnel geleverd tegen concurrerende prijzen. Heeft u niet gevonden wat u zocht of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij helpen u graag bij het vinden van de juiste STUV sloten voor uw project.

STUV sloten, de hoogste kwaliteit.

STUV maakt gebruik van een eigen kwaliteitsmanagementsysteem. Ze werken volgen het principe: “kwaliteitsbeloften zijn goed, kwaliteitsmanagement is beter.” Zo’n systeem is van groot belang om de kwaliteit van de STUV sloten te waarborgen. Van productontwikkeling en doordachte constructies tot efficiënte productie en een hypermodern geautomatiseerd magazijn. Alles bij STUV ademt efficiëntie en kwaliteit. Wilt u meer weten over het kwalitatief hoogwaardige assortiment STUV sloten en aanverwante artikelen? Neem dan eens contact op met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord. Kijk voor meer informatie ook op de website van Steinbach & Vollmann GmbH & Co. KG 

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »