Polylux is een Spaanse producent van 1- en 3-fase laagspanningstransformatoren. Ze hebben meer dan 45 jaar ervaring in de productie van laag voltage transformatoren en leveren een compleet assortiment van 25VA tot 1000 kVA. Alle transformatoren worden in de eigen fabriek gemaakt en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Polylux produceert voor de PV-, spoor- en medische wereld. Wilt u een galvanische scheiding, dan bent u bij Polylux aan het juiste adres.

Transfomatoren voldoen aan alle eisen en kunnen op aanvraag ook voldoen aan marine certificaten. Wilt u een aparte uitvoering? Geen probleem, specials kunnen per stuk besteld worden. 

Voordelen

IP20 als standaard uitvoering
Snelle levertijden
Klantspecifieke mogelijkheden
Totaal leverancier voor transformatoren

Uitgelichte producten voor Polylux

Spanningstransformatoren Type Q
Spanningstransformatoren Type Q

Spanningstransformatoren Type N, volledig ingegoten
Spanningstransformatoren Type N, volledig ingegoten

Spanningstransformatoren Type P
Spanningstransformatoren Type P

Transformator AC/DC of gelijkstroomvoedingen type FCP
Transformator AC/DC of gelijkstroomvoedingen type FCP

Transformatoren Type PIP - Zwembad
Transformatoren Type PIP - Zwembad

3 fase spanningstransformator met scheepskeur
3 fase spanningstransformator met scheepskeur

Polylux is een Spaanse producent van 1- en 3-fase laagspanningstransformatoren. Ze hebben meer dan 45 jaar ervaring in de productie van laag voltage transformatoren en leveren een compleet assortiment van 25VA tot 1000 kVA. Polylux beschikt over diverse keurmerken:

  • ECO-keurmerk, dat garandeert dat het product voldoet aan hoge prestatienormen en lage verliezen.
  • MEDICAL-keurmerk, dat staat voor de meest veeleisende specificaties voor installaties op medische locaties.
  • En keurmerken voor de scheepsvaart.

De continue groei en ontwikkeling heeft van Polylux een toonaangevend bedrijf in de markt gemaakt. Het zeer uitgebreide assortiment biedt een complete oplossing voor de gebruikers wereldwijd. Polylux ontwikkelt en levert transformatoren voor algemene doeleinden en transformatoren voor specifieke toepassingen zoals petrochemische industrie, spoorwegen, ziekenhuizen, scheepvaarttoepassingen en windenergie.

Polylux transformatoren bestelt u bij Dijkman.

Polylux is een echte marktleider op het gebied van laagspanningstransformatoren met importeurs in meer dan 50 landen over de hele wereld. Dijkman elektrotechniek is de importeur en distributeur van het gehele Polylux programma voor Nederland. Polylux biedt custom-made producten tegen een zeer concurrerende prijs. Het Polylux assortiment is direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen in onze webshop. De grote, flexibele productiecapaciteit stelt hen bovendien in staat om snel te reageren en korte levertijden te garanderen.

Polylux, innovatieve transformatoren van hoge kwaliteit.

Polylux beschikt over veel technologische knowhow en loopt voorop als het gaat om innovatie. Hiervoor gebruikt Polylux een eigen, volledig uitgerust laboratorium. Ze voeren hier alle noodzakelijke tests om de kwaliteit te blijven garanderen. Kwaliteit is altijd fundamenteel geweest voor de ontwikkeling en productie van de Polylux producten. De volledige range is ontworpen, gefabriceerd en getest volgens de geldende internationale normen. Permanente innovatie staat aan de basis om aan de hoge eisen van de markt te voldoen en om een toonaangevend bedrijf te blijven. Polylux verbetert voortdurend het assortiment, ontwikkelt nieuwe producten en investeert continu in productieoptimalisatie. Wilt u meer weten over het assortiment Polylux transformatoren? Neem dan eens contact met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord. 

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »