013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen
energie-en-distributie

Kasten en Paneelbouw

Energiedistributie

Dijkman levert een uniek concept voor het bouwen van (grote) energieverdelers. Door het aanbieden van een compleet assortiment van gecertificeerde vloerstaande kasten die volledig naar klantwens gebouwd kan worden, zelfs met koperen railsystemen. Combineer dit met de producten van het nieuwe A-merk LS industrial systems en bouw de verdelers van de toekomst tot en met 6300A

Energiedistributie.
Energiedistributie is in veel gevallen onvermijdelijk. De energie die op een specifieke locatie nodig is, wordt meestal op één plaats geproduceerd. Of deze komt via het hoofdnet op een centrale plaats binnen. Deze energie moet op verschillende locaties in het juiste voltage beschikbaar zijn. Dijkman elektrotechniek levert de juiste componenten voor distributiepanelen en verdeelkasten. Hiermee wordt de energie veilig, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam gedistribueerd. Bovendien hebben we jarenlange specialisatie als het gaat om op maat gemaakte schakelkasten en distributiepanelen. We helpen u graag vooruit met uw complexe vraagstuk. En indien nodig bouwen we uw specifieke kast en paneel snel, vakkundig en tegen een zeer concurrerende prijs. We werken uitsluitend met gecertificeerde A-kwaliteit componenten die voldoen aan de strengste eisen. Heeft u een vraag met betrekking tot een paneel of kast voor energiedistributie? Neem eens contact met ons op en ontdek wat Dijkman elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van energiedistributie.

Laagspannings- en middenspanningsverdeelinrichtingen.
Dijkman importeert en levert schakelmateriaal voor laagspannings- en middenspanningsverdeelinrichtingen gericht op energie- en kostenbesparing. Stuk voor stuk hoogwaardige A-kwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs. Van kasten, behuizingen en aardrail tot aardingsproducten. Van lastscheiders, lastschakelaars en patroonschakelaars tot vermogensschakelaars en vermogensautomaten. Zoals moulded case circuit breakers (MCCB’s) en air circuit breakers (ACB’s).

Laagspanningsmateriaal, distributie- en schakelmateriaal.
Dijkman elektrotechniek levert een groot assortiment aan laagspanningsmateriaal voor laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen. Tevens zijn we importeur en distributeur voor Nederland van het grootste assortiment distributie- en schakelmateriaal voor de energiedistributie paneelbouw. We leveren snel, tegen een zeer scherpe prijs en direct uit voorraad, zonder daarbij in te leveren op professionaliteit en persoonlijke service. Vraag ons vriendelijke verkoopteam gerust om hulp, zij staan u graag te woord. Of bekijk ons ruime assortiment:
·         Flexibele busbar systeem met koperen lamellen.
·         Aardrail nul.
·         Aardlitze.
·         Aardingsmateriaal.
·         Lastschakelaars.
·         ACB; air circuit breaker.
·         MCCB; moulded case circuit breaker.
·         Verdeelkasten.
·         Veldverdeler.
·         Vloerstaande kasten.
·         Polyester kasten en behuizingen.
·         Plaatstalen kasten en behuizingen.

Uitgelichte producten voor Energiedistributie

Kasten en Paneelbouw
Aansluitklem Clampo Pro
Aansluitklem Clampo Pro

Aard-nulrail KLM1000 63A
Aard-nulrail KLM1000 63A

LS Air Circuit Breaker (ACB) 630 - 6300 A
LS Air Circuit Breaker (ACB) 630 - 6300 A

Systeemkast met transparante deksel
Systeemkast met transparante deksel

LS MCCB 80-800A TS ETS trip unit
LS MCCB 80-800A TS ETS trip unit

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »