013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Voorbewerkte klemmenkasten

Dijkman Elektrotechniek verkoopt klemmenkasten in alle materialen en voor bijna alle toepassingen. Niet alleen standaard kasten maar ook kasten die al voorbewerkt zijn. Kasten met wartelgaten, vierkanten, uitsparingen, gaten voor stekkers etc. Niet alleen in de onderbak, maar ook in de deksel. Als u ons een tekening of schets aanlevert hoe u de gaten in de klemmenkast wilt hebben, dan zorgen wij ervoor dat deze af fabriek gemaakt worden.

Klaar voor het assemblage proces

Vaak worden klemmenkasten gebruikt om printplaten, elektrische aansluitingen etc. te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Er is altijd wel een voeding nodig, een signaallamp of stekkers die een functie hebben. Hiervoor moet er in de bodem of deksel een gat gemaakt worden. Dit is een tijdrovende klus en geeft ook vaak afval waar je niet op zit te wachten. Zeker als het polyester of staal (RVS) is. Deze activiteiten zijn vaak standaard in de fabrieken die wij vertegenwoordigen. Als u weet hoe de gaten erin moeten zitten, zorgen wij ervoor dat u een klemmenkast krijgt die direct te verwerken is in uw assemblage proces.

Schets of 3D tekening

Wat hebben we van u nodig? De afmetingen van de kast die u zoekt, het materiaal waarvan de kast gemaakt moet worden en een schets of 3D tekening van waar u de gaten wilt hebben. Wij leveren deze maatwerk oplossingen voor alle kunststof en metalen klemmenkasten en montage platen. Maar we gaan ook een stap verder. Wilt u de wartels, stekkers, rijgklemmen al voorgemonteerd? Dat kan, kijk bij de maatwerkoplossing assemblage sociale werkplaats

Ik wil een offerte voor een voorbewerkte klemmenkast

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »