• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Orbis is een Spaanse fabrikant van hoogwaardige meters, urentellers en tijdschakelaars. Ze zijn gevestigd in Madrid en al meer dan 60 jaar een bekende naam in de branche. Orbis is een innovatief bedrijf en ze besteedt veel aandacht aan het verduurzamen van intelligente energie. 60 jaar innovatie en ervaring heeft geleid tot een kwalitatief hoogwaardige range aan schakelaars voor energiebeheer, meters, urentellers en trappenhuis schakelaars. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten tegen een concurrerende prijs.

Orbis producten bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.   

Dijkman elektrotechniek is de importeur en distributeur van het Orbis gamma voor Nederland. Het Orbis programma bij Dijkman omvat:

  • Diverse schakelklokken waaronder ASTRO klokken.
  • Energie meetinstrumenten (kWh meters).
  • Urentellers.
  • Analyse en meetinstrumenten.
  • Solar managementsystemen.

Alle Orbis schakelklokken, urentellers en kWh meters bestelt u eenvoudig, veilig en snel in onze webshop. U bent verzekerd van snelle levering en het hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent. Komt u er niet uit? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste Orbis schakelklok, kWh meter of urenteller? Neem dan contact op met ons professionele verkoopteam, zij helpen u graag bij het vinden van het juiste artikel voor uw project. 

Orbis, innovatieve klokken, meters en tellers.

Intelligente energie is altijd de leidraad geweest voor de gespecialiseerde range aan producten van Orbis. Zij weten als geen ander dat om in deze branche succes te boeken, innoveren het sleutelwoord is. Orbis is al meer dan 60 jaar dé fabrikant van innovatieve urentellers, schakelklokken en kWh meters. Ze werkt samen met distributeurs in meer dan 60 landen. Distributeurs waaraan ze hoge eisen stelt op het gebied van innovatie, service en efficiëntie. Dijkman elektrotechniek is dé distributeur van Orbis producten voor Nederland. Heeft u vragen over het Orbis programma of hulp nodig bij het kiezen van de juiste klok, meter of teller? Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord. 

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan