• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Gacia Electrical Appliance Co., Ltd. werd in China opgericht in 2002. Ze is een hightech onderneming met een eigen onderzoek & ontwikkeling afdeling. Gacia is een van de grootste miniature circuit breaker (installatieautomaten) producenten van de wereld. Na meer dan 10 jaar innovatie en ontwikkeling, is Gacia een bedrijf geworden met verschillende vestigingen op meerdere locaties in China. In Wenzhou is het managementhoofdkwartier van Gacia gevestigd, in Shanghai de research & development afdeling en in Jiangxi vindt productie plaats. Het hoofdkantoor van Gacia heeft meer dan 1200 werknemers in dienst. Een echte wereldspeler op het gebied van stroomonderbrekers.

Gacia groepenkast en modulaire componenten bestelt u bij Dijkman.

Een uitgeruste Gacia groepenkast, in de volksmond ook wel Gacia meterkast genoemd, bestelt u eenvoudig en snel online in de Dijkman webshop. Elke Gacia groepenkast staat uitvoerig gedocumenteerd. Dankzij het duidelijke beeldmateriaal en de uitgebreide online informatie kiest u eenvoudig de juiste Gacia groepenkast voor uw project. Dijkman elektrotechniek beschikt bovendien over een enorm assortiment aanverwante artikelen en modulaire componenten voor de Gacia groepenkast. Dit zorgt ervoor dat u altijd de juiste groepenkast of groepenverdeler samen kunt stellen. Of u nu een standaard Gacia meterkast zoekt, of een specifieke Gacia groepenkast voor een apart project.    

Van Gacia groepenkast tot Gacia aardlekautomaat, Dijkman is Gacia specialist.

De Gacia groepenkast en Gacia aardlekautomaat wordt wereldwijd toegepast. Mede door de hoogwaardige kwaliteit en de stabiele prestaties van de stroomonderbrekers. Maar ook het hoge serviceniveau van het verkoopnetwerk draagt hier aan bij. Dijkman elektrotechniek is de Gacia groepenkast en Gacia aardlekautomaat specialist van Nederland:

  • Installatieautomaat / aardlekautomaat en aanverwante producten.
  • Hoofdschakelaars 2/4 polig, 1 - 125A.
  • Aardlekschakelaars en -automaten, type A1/B1.
  • Installatieautomaten B-C-D, 1-2 / 3-4 polig.
  • Beltrafo’s / WCD.

Dezelfde bedrijfsovertuigingen op het gebied van innovatie, servicegerichtheid en duurzaamheid hebben geleid tot een vruchtbare samenwerking. De Dijkman specialisten beschikken bovendien over de laatste knowhow op het gebied van het gehele Gacia assortiment. Zo bent u verzekerd van het beste, objectieve advies over de Gacia groepenkast en de Gacia aardlekautomaat, snelle levering en een zeer concurrerende prijs. Wilt u meer weten over het uitgebreide Gacia assortiment stroomonderbrekers? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij adviseren en helpen u graag om de juiste Gacia groepenkast of Gacia aardlekautomaat te vinden voor uw toepassing.   

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan