• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Morsettitalia

Morsettitalia is een Italiaanse fabrikant van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige rijgklemmen. Ze staan daarnaast bekend als een fabrikant die rijgklemmen biedt tegen een zeer concurrerende prijs zonder in te leveren op kwaliteit. Morsettitalia werd opgericht in 1972 en heeft geleidelijk een compleet assortiment DIN-rail gemonteerde rijgklemmen en toebehoren ontwikkeld. Zowel de traditionele schroefversie als de nieuwe schroefloze versie met insteekklemmen. Naast een uitgebreid assortiment rijgklemmen en toebehoren, is Morsetti bekend om het unieke coderingssysteem. De rijgklemmen van Morsettitalia zijn gecertificeerd door toonaangevende internationale keuringsinstanties (IMQ, VDE, SEV, UL, CSA, KEMA- ATEX). De producten van Morsettitalia worden veelvuldig toegepast in de industriële automatisering (elektrische panelen voor energiedistributie of apparatuur voor besturingspanelen en industriële automatisering).

Morsettitalia bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

Dijkman elektrotechniek is de importeur en distributeur van het complete Morsettitalia assortiment. Morsettitalia biedt vandaag de dag een reeks producten die het resultaat is van nauwkeurig onderzoek, innovatie en dertig jaar ervaring. De focus op kwaliteit en innovatie uit zich het beste in Morsettitalia’s eigen overtuiging: “rijgklemmen zijn misschien wel de eenvoudigste componenten in een elektrisch systeem, maar daardoor zeker niet minder belangrijk!” Door deze overtuiging heeft Morsettitalia in 10 jaar tijd een exponentiële groei doorgemaakt. De producten zijn een groot succes op de internationale markt en Dijkman ziet de afname van Morsettitalia klemmen nog steeds groeien. De UNI EN ISO 9001-certificering en een nieuwe bedrijfsstructuur, in combinatie met de hoge kwaliteit, zijn eigenschappen voor een langdurige samenwerking.

Morsettitalia, kwaliteitsklemmen tegen een concurrerende prijs.

Morsettitalia biedt een compleet assortiment rijgklemmen, toebehoren en aanverwante artikelen.

  • DIN-rail rijgklemmen en schroefklemmen.
  • Coderingssystemen MI script.

Ze blijven innoveren en ontwikkelen en komen elk jaar met nieuwe moderne elektrotechnische oplossingen. Morsettitalia beschikt bovendien over een eigen ontwikkelingsafdeling en ook de productie vindt plaats in eigen huis. Deze twee facetten dragen bij aan de continue, hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Neem voor meer informatie over het Morsettitalia assortiment eens contact op met ons verkoopteam, zij vertellen u graag meer. 

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan