• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Marlanvil is een Italiaanse fabrikant van een brede range aan klemmenkasten. Het is een jong en dynamisch bedrijf met de focus op een product met een prima kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Marlanvil heeft meer dan 30 jaar ervaring als fabrikant van kasten en contactdozen voor elektrotechnische toepassingen. Ondertussen hebben ze een goede naam opgebouwd in branche. Vooral de standaard kasten worden veelvuldig gebruikt, mede ook vanwege de zeer gunstige prijsstelling. Dijkman elektrotechniek is de distributeur voor Nederland van het complete Marlanvil assortiment voor de kasten- en panelenbouw.

Het Marlanvil assortiment bestelt u bij Dijkman.

Dijkman elektrotechniek is dé specialist op het gebied van klemmenkasten, groepenkasten en toebehoren als afstandsteunen. We hebben voor elke toepassing en elk project de juiste klemmenkast of groepenkast. Ongeacht de grootte, duur of locatie van het project. We begrijpen als geen ander dat budgetten tegenwoordig onder druk staan. Dijkman elektrotechniek biedt voor elk budget passende klemmenkasten en groepenkasten. Marlanvil is al jaren onze leverancier van kasten en contactdozen voor projecten met een kleiner budget. Ze bieden een uitgekiend assortiment tegen een zeer concurrerende prijs:

  • Klemmenkasten in zowel ABS en Polycarbonaat.
  • Groepenkasten.
  • Wandcontactdozen.
  • Klantspecifiek is beperkt mogelijk.

Marlanvil, standaard klemmenkasten tegen een gunstige prijs.

Marlanvil biedt een ruim assortiment aan standaardafmetingen klemmenkasten en groepenkasten tegen een gunstige prijs. Vanzelfsprekend is maatwerk ook mogelijk bij Marlanvil. Maar de echte kracht van deze innovatieve fabrikant ligt bij de standaard klemmenkasten, groepenkasten en wandcontactdozen. Wilt u meer weten over het concurrerend geprijsde assortiment Marlanvil kasten en dozen? Neem dan eens contact op met een van onze specialisten. Ons professionele verkoopteam staat u graag te woord en helpt u bij het vinden van de juiste klemmenkast, groepenkast of wandcontactdoos voor uw project. 

Naar de website »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan