ETA is een Italiaanse fabrikant van elektrokasten uitgevoerd in staal, rvs of aluminium. Van staande kasten tot flatpacks in veel maten met alle bijbehorende accessoiresen. Naast de standaardkasteen is er ook en grote afdeling die klantspecifieke bewerkingen kan uitvoeren. Vraag onze verkoop afdeling naar de mogelijkheden.
  • Vloerstaande schakelkasten/flatpacks.
  • Wandkasten
  • Klemmenkasten
  • Lessenaars.
  • 19 inch racks.
  • Filters, thermostaten, luchtbehandeling

Voordelen

Kwalitatief hoogwaardige producten
Mogelijkheden voor klantspecifieke bewerkingen
Snelle levertijden

Uitgelichte producten voor ETA

ETA is een Italiaanse fabrikant van elektrokasten uitgevoerd in staal, rvs of aluminium. Sinds 1978 is dit bedrijf actief op het gebied van plaatstaal en zij hebben een zeer ruime ervaring opgebouwd. ETA staat voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor de industriële automatisering, energiedistributie en de IT. Het hoofdkantoor en de beide productielocaties zijn gevestigd in Italië. In Canzo ligt het ETA hoofdkantoor en één van de productielocaties, waar de eerste fasen van het productieproces worden uitgevoerd. De tweede productielocatie ligt in Albavilla, waar de laatste fasen worden afgerond. Tevens beschikt ETA over haar eigen logistiek centrum. En met een commerciële vestiging in Engeland en Frankrijk voor de Europese markt en een afdeling op Cyprus voor het Midden Oosten, hebben we hier met een echte wereldspeler te maken op het gebied van elektrokasten. Dijkman elektrotechniek is trots deel uit te maken van het verkoopnetwerk dat inmiddels meer dan 40 landen telt.

Kwaliteitskasten van ETA bij Dijkman.

ETA staat voor hoogwaardige kwaliteitsproducten die voldoen aan de internationale gestelde kwaliteitseisen en uw individuele verwachtingen. De flexibele instelling in combinatie met een professioneel, ervaren team maakt ETA een volwaardige partner met een hoge leveringsbetrouwbaarheid. Het assortiment kasten van ETA bij Dijkman elektrotechniek omvat o.a.:

• Vloerstaande schakelkasten/flatpacks.
• Wandkasten.
• Klemmenkasten.
• Lessenaars.
• 19 inch racks.

ETA en Dijkman, één en dezelfde visie.

ETA deelt de visie van Dijkman elektrotechniek op het gebied van duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Er wordt continue geïnvesteerd in de verbetering van productieprocessen en het elimineren van verspillingen. De langetermijnvisie van beide bedrijven op dit gebied biedt het vertrouwen dat we hier over een langdurige partnerschap beschikken met ons gezamenlijk oog op de toekomst gericht. De hoge kwaliteitsstandaard wordt gewaarborgd door een betrouwbaar team, vastgelegde processen en uitvoerig geteste producten. ETA speelt in op de steeds evoluerende markt met klant-specifieke producten en oplossingen. Bij ETA en Dijkman staat duurzaamheid vooraan in de agenda en er wordt hard gewerkt om zo efficiënt mogelijk te werken met een minimale belasting voor het milieu. Wilt u meer weten over het ETA assortiment? Neem contact op met ons verkoopteam.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »