Over Ons

Dijkman Elektrotechniek is dé importeur van alle denkbare elektrotechnische componenten en accessoires voor de Nederlandse kasten- en panelenbouwer en installateur.

Dijkman Nederland Elektrotechniek

Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten en bijzondere maten en uitvoeringen.

Het bedrijf »

Wij zijn Dijkman Elektrotechniek

Wij willen ervoor zorgen dat uw projecten een succes zijn. Dit doen we door een open houding te hebben en er alles aan willen doen om de goederen volgens afspraak te leveren.

Naar het team »

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman Elektrotechniek zet zich maatschappelijk in voor het welzijn van bedreigde dieren middels technologie. Hiervoor ondersteunen we het Smart Parks concept van Tim Van Dam.

Lees verder »

SolarGateway - Slim Energie Management Systeem

Dijkman Elektrotechniek heeft 66 Zonnepanelen die elke dag duurzame energie opwekken voor ons machinepark en elektrische auto's. Wij geven u graag inzicht hoe wij omgaan met deze opgewekte energie.

Lees verder »

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Naar vacatures »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »