Klantenservice

Klantenservice

Wij staan voor u klaar!

Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Om u nog beter te kunnen helpen kunt u op deze pagina makkelijk vinden wat u zoekt. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Neem contact op »

Volg uw DHL zending

Via de mail heeft u van ons een DHL track & trace nummer ontvangen. Voer hieronder uw zendingsnummer in en volg uw pakket. Geen zendingsnummer ontvangen? Dan is uw pakket nog niet verstuurd.

Manco melden

Is uw bestelling niet helemaal naar wens of heeft u de verkeerde artikelen ontvangen?

Maak via onderstaande knop een melding en wij zullen samen met u op zoek gaan naar een gepaste oplossing.Wij streven ernaar om uw melding binnen 1 werkdag in behandeling te nemen.

Maak melding »

Status van mijn bestelling

Als u via onze website een online bestelling heeft geplaatst, dan kunt u via uw account de status van de bestelling bekijken.

Ga naar mijn account »

Als u via telefonisch of via de mail een bestelling bij ons heeft geplaatst, dan kunt u het beste contact met ons opnemen om de orderstatus op te vragen.

Neem contact op »

Klachtenprocedure

Dijkman streeft naar absolute tevredenheid. Mochten er zaken zijn waar u niet tevreden over bent, willen we dat graag van u weten. Mocht u een klacht hebben dan zullen wij er alles aan doen om deze klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast staan wij open voor verbeteringen en vernieuwingen.

Klacht indienen »

Productondersteuning

Voor een aantal van onze producten bieden we online ondersteuning met instructie video’s, handleidingen en geven we antwoord op de meeste gestelde vragen.

Overige producten

Bent u op zoek naar ondersteuning voor een product die niet in dit rijtje staat neem dan contact met ons op via ons Wij helpen u dan graag verder.

Neem contact met ons op »

Melding maken »

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »