Vermogensautomaten met scheepskeur

Air circuit breaker of ACB met scheepskeur.

Een marine air circuit breaker is een automatische stroomonderbreker speciaal ontworpen voor maritieme toepassingen. Een marine acb is ontworpen om een elektrische installatie op een schip of scheepsinstallatie te beschermen tegen schade veroorzaakt door overbelasting of kortsluiting. De functie van een air circuit breaker is om grote stromen te onderbreken nadat een fout is gedetecteerd. Een air circuit breaker wordt eenvoudig gereset (handmatig of automatisch) om de werking te hervatten en hoeft dus niet te worden vervangen na een storing. Marine air circuit breakers bestaan in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Dijkman elektrotechniek is gespecialiseerd in maritieme toepassingen en heeft een ruim assortiment maritieme air circuit breakers op voorraad.

Een ACB met scheepskeur van LS bestelt u bij Dijkman.

LS Electric is het nieuwe A-merk in Europa als het gaat om kwalitatief hoogwaardige maritieme componenten en systemen zoals bijvoorbeeld acb’s, tegen een zeer concurrerende prijs. In Zuid-Korea is LS zelfs preferred supplier voor de gehele scheepsvaart. Dijkman elektrotechniek is de exclusieve distributeur van LS voor de Nederlandse en Belgische markt. De air circuit breakers zijn voorzien van alle maritieme certificaten. Door het eigen geaccrediteerd laboratorium voorziet LS haar acb’s zelf van keuringscertificaten op maritiem gebied. We adviseren u graag over ons complete programma marine acb’s.

LS marine acb’s, air circuit breakers voor de scheepsvaart.

LS Electric air circuit breakers genieten al jaren de voorkeur door de hoge betrouwbaarheid en lange levensduur. De marine ACB van LS kenmerkt zich door:

  • Betrouwbaarheid en kwaliteit.
  • Concurrerend geprijsd.
  • Gespecialiseerd in marine uitvoeringen.
  • Alle denkbare maritieme certificaten.
  • Hoge KA-waarde (kortsluitvastheid).
  • Robuuste bouw.
  • Volwaardige range aan mogelijkheden en accessoires.
  • Meerdere OCR’s beschikbaar.
  • Compacte uitvoering.

Dijkman elektrotechniek is de maritiem specialist van Nederland. Met onze knowhow op het gebied van maritieme componenten en alle aanverwante artikelen, adviseren we onze klanten voor specifieke toepassingen. Wilt u meer weten over de marine ACB’s van LS? Neem dan contact op met ons verkoopteam, zij staan u graag te woord.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »