zonne-en-windenergie

Voor Zonne-, Wind-, UPS- en EV

Energietransitie producten

Dijkman is de leverancier van duurzame DC componenten voor energie installaties als zonnepanelen, windmolens en UPS systemen. Met een ruim assortiment aan duurzame DC componenten geven we vorm aan de energietransitie zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Kunnen we u nog ergens anders mee helpen?

Dijkman wilt uw vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. Daarom kunt u ons op meerdere manieren bereiken. We staan graag voor u klaar!

Nu we steeds meer elektriciteit opwekken met zonnepanelen en windmolens is het de vraag of we de opgewekte energie nog wel moeten omzetten naar wisselstroom (AC). In ons huis komen steeds meer gelijkstroom (DC) apparaten zoals LED verlichting, TV, maar ook de elektrische auto heeft behoeft aan DC stroom. Ook oplossingen om het huis te verwarmen worden steeds meer DC. Deze trend zien we ook in de industrie, gebouwen en faciliteiten, utiliteit etc. Het heen en weer transformeren van DC naar AC en weer terug zorgt voor onnodig energie verlies. Daarom is nadenken over een geheel DC systeem helemaal geen gekke gedachte meer.

 Om de energietransitie mogelijk te maken moeten er nieuwe concepten bedacht worden en groeit ook de behoefte naar andere, veelal nieuwe, elektrotechnische componenten. Dijkman Elektrotechniek heeft dit onderkent en heeft de laatste technisch hoogwaardige DC componenten voor u overzichtelijk op een rij gezet. Daarnaast heeft Dijkman de nadruk gelegd op veiligheid en betaalbaarheid. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Bekijk alles over Dijkman duurzaam

De energie transitie is volop in beweging. Veel nieuwe initiatieven worden ontwikkeld om zelfvoorzienend te worden en minder afhankelijk te zijn van grijze stroom. Als innovatieve importeur van elektrotechnische componenten willen we u graag goed op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Om u daar goed over te informeren hebben we een aparte webpagina gemaakt. We willen graag de samenhang laten zien tussen alle componenten en waar u die kunt toepassen in een gebouw, maar ook in wind- en Zonneparken

Naar Dijkman Duurzaam »


Uitgelichte producten voor Energietransitie producten

Voor Zonne-, Wind-, UPS- en EV
MCCB voor Zonne-parken (1150VDC)
MCCB voor Zonne-parken (1150VDC)

Magneetschakelaar voor windturbines
Magneetschakelaar voor windturbines

DC Magneetschakelaar
DC Magneetschakelaar

DC Air Circuit Breaker (ACB)
DC Air Circuit Breaker (ACB)

SolarGatewayPRO - Slim Energie Management Systeem (EMS)
SolarGatewayPRO - Slim Energie Management Systeem (EMS)

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »