013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen
zonne-en-windenergie

Voor Zonne-, Wind-, UPS- en EV

Energietransitie producten

Dijkman is de leverancier van duurzame DC componenten voor energie installaties als zonnepanelen, windmolens en UPS systemen. Met een ruim assortiment aan duurzame DC componenten geven we vorm aan de energietransitie zonder concessies te doen aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Elektrische beveiliging zonnepanelen, windmolens en energie opslagsystemen (UPS).
Om de Energie transitie mogelijk te maken heeft Dijkman Elektrotechniek het assortiment van LS industrial Systems omarmt. LS Industrial Systems is de "green innovator." Al jaren geleden heeft dit bedrijf besloten om DC componenten te ontwikkelen die nodig zijn om DC stroom veilig en betrouwbaar te kunnen schakelen en te beveiligen. Begonnen als producent van Zonnepanelen is het nu uitgegroeid tot marktwereld leider in DC systemen van “hoog” spanning tot “laag” spanning.

Nu we steeds meer elektriciteit opwekken met Zonnepanelen en Windmolens is het de vraag of we de opgewekte energie nog wel moeten omzetten naar wisselstroom (AC). In ons huis komen steeds meer gelijkstroom (DC) apparaten zoals LED verlichting, TV maar ook de elektrische auto heeft behoeft aan DC stroom. Ook oplossingen om het huis te verwarmen worden steeds meer DC. Deze trend zien we ook in de industrie, gebouwen en faciliteiten, utiliteit etc. Het heen en weer transformeren van DC naar AC en weer terug zorgt voor onnodig energie verlies. Daarom is nadenken over een geheel DC systeem helemaal geen gekke gedachte meer.

Om dit mogelijk te maken moeten er nieuwe concepten bedacht worden en groeit ook de behoefte naar andere, veelal nieuwe, elektrotechnische componenten. Dijkman Elektrotechniek heeft dit onderkent en heeft de laatste technisch hoogwaardige DC componenten voor u overzichtelijk op een rij gezet. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. Laat u inspireren.

Daarnaast heeft Dijkman Elektrotechniek diverse DC component oplossingen met de nadruk op veiligheid en betaalbaarheid.


Uitgelichte producten voor Energietransitie producten

Voor Zonne-, Wind-, UPS- en EV
DC Magneetschakelaar
DC Magneetschakelaar

Magneetschakelaar voor windturbines
Magneetschakelaar voor windturbines

DC Air Circuit Breaker (ACB)
DC Air Circuit Breaker (ACB)

MCCB voor Zonne-parken (1150VDC)
MCCB voor Zonne-parken (1150VDC)

SolarGateway - Energie Management System (EMS)
SolarGateway - Energie Management System (EMS)

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »