013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Verdeelklemmen

Eigenschappen
Merken
1 polige verdeelset AUX
1 polige verdeelset AUX

1 polige verdeelset PDB+
1 polige verdeelset PDB+

2 polige verdeelset AUX
2 polige verdeelset AUX

3 polige verdeelset AUX
3 polige verdeelset AUX

4 polige verdeelset AUX
4 polige verdeelset AUX

Auxiclic 4polige verdeelsets
Auxiclic 4polige verdeelsets

5 polige verdeelset AUX
5 polige verdeelset AUX

Aansluitklem ECB
Aansluitklem ECB

Verdeelklemmen worden gebruikt om eenvoudig en snel een verbinding te bewerkstelligen tussen elektrische apparaten en het stroomnet. Traditioneel wordt er in veel gevallen nog gebruik gemaakt van elektrische kabels en/of busbars. Terwijl in de meeste situaties de connectie veiliger, sneller en efficiënter wordt gerealiseerd met verdeelklemmen. De levensduur van het aangesloten elektrische apparaat alsmede de veiligheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd door het gebruik van de juiste onderdelen. Kwalitatief hoogwaardige componenten dragen zorg voor een langere levensduur en duurzame werking van het aangesloten apparaat.

Verdeelklemmen die aan de hoogste eisen voldoen.

De hedendaagse elektrotechnische toepassingen voor verdeelklemmen worden met de dag veeleisender. Een vermogensklem dient dus aan de hoogste eisen te voldoen op het gebied van veelzijdigheid, kortsluitvastheid, toepassing, corrosiebestendigheid en certificering. Verschillende disciplines binnen de elektrotechniek vragen om verschillende certificeringen, denk aan; CE-markering, UL, Gost R, etc. Het assortiment verdeelklemmen van FTG wordt wereldwijd geroemd om de brede toepasbaarheid, geringe inbouwafmeting en ingenieuze ontwerp.

Een vermogensklem bestelt u bij Dijkman elektrotechniek.

Bestelt u een vermogensklem bij Dijkman elektrotechniek, dan bent u verzekerd van een vermogensklem van de hoogste kwaliteit. Geschikt voor elke toepassing en bovendien tegen een concurrerende prijs. Een vermogensklem van Dijkman kenmerkt zich door:

  • Geschikt voor platte of ronde geleider.
  • Geschikt voor aansluitvanen in koper of aluminium.
  • t/m 5-polig.
  • Tot maximaal 11 uitgangen in diverse diameters.
  • Verkorte montagetijden.
  • Geschikt voor montage op DIN-rail of direct op montageplaat.
  • Maximaal 240 mm2.
  • Breed gecertificeerd.
  • Maximaal 950A.

Wilt u meer weten over ons assortiment verdeelklemmen? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste vermogensklem voor uw project? Dijkman elektrotechniek heeft een ruim assortiment standaard klemmen maar levert ook project-specifieke klemmen op maat. Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopteam, zij adviseren u waar nodig en helpen u graag bij het vinden van de juiste klem voor uw toepassing.

Verdeelklemmen en andere materialen voor energiedistributie 

Voor kwalitatief hoogwaardige verdeelklemmen voor de distributie van energie heeft u bij Dijkman keuze uit een groot assortiment. Voor een veilige, snelle en efficiënte connectie kunnen verdeelklemmen worden ingezet om een verbinding tot stand te brengen tussen het stroomnet en een elektrisch apparaat. Bij Dijkman heeft u naast verdeelklemmen ook de mogelijkheid om te kiezen uit andere manieren om (grote hoeveelheden) energie te distribueren. Zo leveren we polyester systeemkasten voor de zware industrie, waar de betrouwbaarheid en kwaliteit erg belangrijk zijn vanwege de vaak extreme omstandigheden waarin de systeemkast zich bevindt. Vloerstaande plaatstalen kasten zijn ideaal voor het verdelen van energie binnen elektrische installaties. Door het gebruik van plaatstaal is de kast robuust en duurzaam, maar vooral is het een geïsoleerde behuizing die de interne, gevoelige componenten beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

Verdeelklemmen in voorbewerkte klemmenkasten 

De FTG-verdeelklemmen van Dijkman zijn van de beste kwaliteit en speciaal ontwikkeld om energiedistributie zo efficiënt mogelijk te maken. De verdeelklemmen besparen ruimte en maken onderhoudswerkzaamheden gemakkelijker. Door het plaatsen van de FTG-verdeelklemmen in de klemmenkasten van Dijkman bent u verzekerd van veiligheid. Klemmenkasten worden gebruikt om de inhoud te beschermen tegen externe invloeden. Naast de standaard klemmenkasten, maken we ook voorbewerkte klemmenkasten. Op uw verzoek maken we de kasten klaar om direct te kunnen gebruiken, met alle nodige uitsparingen en gaten erin. 

Bestel eenvoudig uw verdeelklemmen bij Dijkman 

Bij Dijkman ontvangt u altijd het juiste advies als u uw vraag aan ons voorlegt. We denken met u mee en gaan op zoek naar de beste oplossing voor uw elektrotechnische uitdaging. Neem dus contactmet ons op als u vragen heeft. Weet u precies wat u nodig heeft? Dan bestelt u eenvoudig uw verdeelklemmen of andere producten online. U vindt uw product door de zoekfunctie op de website te gebruiken en kunt direct uw bestelling plaatsen.


Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »