013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Afstandhouders | Afstandsteunen

Met afstandhouders van Dijkman Elektrotechniek houdt u verschillende componenten in bijvoorbeeld een vloerstaande kast of paneel op zijn plek. Op die manier kunt u componenten ook geïsoleerd installeren. 


Bekijk alle afstandhouders


Afstandhouders in alle soorten en maten

Afhankelijk van de toepassing kiest u voor een type afstandhouder. Draad binnen, buiten en alle mogelijke combinaties daarvan; Met of zonder ophoogbus, verschillende lengtes, zelfs per millimeter en ook speciale lengtes. 

Daarnaast leveren we ze in verschillende maten en zelfs kleuren! We maken ze in verschillende M-maten zoals M2.5, 3, 4, 5, 6, 8, enz. Er zijn tientallen standaardlengtes maar we leveren ook maatwerk. Naast de diverse lengtes zijn er ook verschillende soorten aansluitingen zoals een binnen/binnen draad, maar ook een buiten/buiten draad en natuurlijk ook de buiten/binnen draad en ophoogbussen.

Eigenlijk is niets te gek. We onderscheiden ons graag door mee te denken in maatwerk oplossingen dus schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om elke mogelijke afstandhouder te leveren.

Afstandhouders van verschillende materialen

Afstandsteunen worden gemaakt van verschillende materialen. Waar de steun voorheen een eenvoudig stalen busje met draad was, is er tegenwoordig vrijwel alles mogelijk. Van verzinkt staal tot kunststof en kunststof/staal tot messing vernikkeld maar ook aluminium en RVS. 

Er kan uit verschillende materialen worden gekozen, zoals metaal, RVS, polyamide, staal verzinkt, messing vernikkeld en aluminium. De afstandhouders van Dijkman hebben een metalen moer en metalen bout. Met daartussen isolerend kunststof. Deze is niet geleidend. 

Dijkman produceert afstandhouders in eigen huis

Sinds 2018 ontwikkelt Dijkman een nieuwe lijn maatwerk afstandsteunen. Dus ongeacht uw toepassing, Dijkman kan het maken en leveren. Uiteraard voorzien we u graag van advies waar nodig om met onze expertise en ervaring samen tot de perfecte afstandhouder te komen.

Dijkman is dé afstandsteunen specialist van Nederland. Deze innovatieve uitvinding deden we in de jaren 80, waarna we het product steeds verder geperfectioneerd hebben tot de maatwerk oplossingen die we nu bieden. Sinds die tijd lopen we voorop als het gaat om ontwikkeling en innovatie. Dijkman is bekend van onder andere afstandhouders. De productie van de afstandhouder hebben we sinds jaar en dag in eigen huis. Van de ontwikkeling tot aan de productie en levering. De productie van afstandhouders gebeurt met spuitgietmachines. Tegenwoordig zijn we bij elke kasten- of panelenbouwer, OEM’er en installateur een waar begrip. 

De boutjes en moeren (inserts) worden in de matrijs gelegd en daartussen wordt polystyreen gespoten. Nadat de machine klaar is worden de afstandhouders gekoeld, gedroogd en per 100 verpakt. 

 

 

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »