013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Over Dijkman Nederland Elektrotechniek.

Over Dijkman Nederland Elektrotechniek.

Dijkman Elektrotechniek is dé importeur van alle denkbare elektrotechnische componenten en accessoires voor de Nederlandse kasten- en panelenbouwer en installateur. We hebben in 60 jaar een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. Dijkman respecteert uw persoonlijke wensen en biedt altijd een passend aanbod op maat. Luisteren naar de geluiden uit de branche heeft ertoe geleid dat we u kunnen bedienen met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrotechnische componenten. Door enerzijds onze kleinschaligheid en anderzijds ons grote netwerk kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen. We zijn onafhankelijk en hanteren korte lijnen. Ons uitgebreide assortiment merken is concurrerend geprijsd en wordt bovendien razendsnel geleverd. Dijkman elektrotechniek, een bedrijf dat niet in grote getallen denkt, maar ruimte maakt voor persoonlijke aandacht. Daarom nodigen we u van harte uit om contact op te nemen, ons vriendelijke verkoopteam staat voor u klaar.

Dijkman denkt in oplossingen

Wij willen ervoor zorgen dat uw projecten een succes zijn. Dit doen we door een open houding te hebben en er alles aan willen doen om de goederen volgens afspraak te leveren. Daarbij denken we graag in oplossingen en gebruiken we al onze creativiteit, maar zeker ook die van onze vertegenwoordigingen, om het onmogelijke mogelijk te maken. Waarbij teamwork centraal staat.

Vertegenwoordigen

Ons beleid is om merken te promoten die een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding hebben en tenminste net zo goed zijn als de bekende A-merken. En we zijn trots op de merken die we vertegenwoordigen en waar wij zeer betrokken mee samenwerken. Wij vertegenwoordigen het gehele assortiment. Mocht u onverhoopt een artikel niet tegenkomen op onze site, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen onze uiterste best doen om het gevraagde artikel te leveren.

Dijkman onderscheidt zich door het aanbieden van:
  • De afstandsteun specialist in Nederland
  • Het grootste assortiment in kunststof en metalen klemmen- en groepenkasten.
  • Compleet assortiment aan laagspanningsschakelmateriaal van 1A – 7000A. 
  • Het adres voor aardingsmaterialen en aardingscomponenten
  • Een assortiment verdeel-, distributie- en aansluitblokken voor elke verdeeluitdaging in koper en aluminium.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »