IME Italy nieuw in het assortiment van Dijkman Elektrotechniek!

IME Italy is een vooraanstaande producent van hoogwaardige kWh meters en multifunctionele meters. Ze leveren ook de bijbehorende gratis software om analyses van het energieverbruik te maken. Met hun geavanceerde technologie en betrouwbare meetinstrumenten biedt IME Italy hoogwaardige oplossingen voor de elektrotechniek. We zijn dan ook blij dat we dit merk aan ons assortiment konden toevoegen.

IME Italy heeft de juiste meter voor u als u geïnteresseerd bent in deze technologie. Van een nauwkeurige IME kWh-meter die het elektriciteitsverbruik meet tot multifunctionele meters die ook andere parameters zoals spanning, stroom en vermogensfactor meten.

Over IME Italy

IME is een dochteronderneming van Legrand en Bticino, gespecialiseerd in meet- en bewakingsapparaten en -systemen voor verschillende installatiebehoeften. Het assortiment is zeer uitgebreid en innovatief, variërend van eenvoudige analoge of digitale indicatoren tot geavanceerde NEMO multifunctionele bedieningspanelen en CONTO energiemeters.

KWH meter en mulitfunctie meter van IME Italy

kWh-Meters van IME

IME biedt uitstekende CONTO kWh-meters aan, zowel direct als indirect. Het voordeel van de indirecte meters is dat ze gebruikt kunnen worden met verschillende stroomtrafo's, traditioneel en met Rogowsky-spoelen. Bovendien zijn er sets beschikbaar die direct in de kilowattuurmeter kunnen worden gestoken, wat zorgt voor een snellere installatie en meer veiligheid. Deze meters zijn zeer eenvoudig te installeren en hebben een duidelijke display die gemakkelijk af te lezen is. De data kan gemakkelijk worden gecommuniceerd met Mbus en RS485 en is ook toegankelijk via een webportaal.

IME Multifunctie meters

Je kunt de NEMO Serie gebruiken om ampère, volt en frequentie te meten en alle bijbehorende parameters zoals cos Phi en kW te tonen. Verzamelde gegevens kunnen naar een webserver worden verzonden voor verdere analyse. De NEMO-meters kunnen ook worden uitgevoerd als één module om ruimte te besparen, terwijl alle gegevens nog steeds worden verzameld.

Contact Dijkman voor meer informatie over IME Italy

Dijkman Elektrotechniek is de importeur van alle mogelijke elektrische componenten en accessoires voor de Nederlandse kasten- en paneelbouwer en installateur. In 60 jaar hebben we een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. We zijn onafhankelijk en hebben korte communicatielijnen. Ons uitgebreide aanbod heeft een scherpe prijs en elk product wordt snel, meestal uit voorraad, geleverd. We denken niet in grote getallen maar maken graag ruimte voor persoonlijke aandacht en vernieuwing. Daarom voegen we regelmatig nieuwe producten toe aan ons assortiment, enkel als ze voldoen aan alle kwaliteitseisen. Daarom kunt u nu bij ons ook kiezen voor IME elektrotechniek.

Neem contact op voor meer informatie!

« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »