• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Perskabelschoen van ervaren producent Cembre

Cembre is fabrikant van de perskabelschoen en heeft meer dan 50 jaar ervaring. De kabelschoenen van Cembre worden van basismateriaal gevormd, zowel proces- als handmatig, en in huis vertind. Maar ook bi-metalen Perskabelschoenen zijn standaard voor Cembre. Elk denkbare perskabelschoen is leverbaar vanuit het moderne en geautomatiseerde magazijn. Voor elke verbinding heeft Cembre een oplossing, geen kabel is te klein of te groot. 

Perskabelschoen, tooling en matrijzen

Cembre maakt naast de perskabelschoen ook zelf de bijbehorende tooling en matrijzen. Van handtooling tot en met volledig geautomatiseerde elektrische- of pneumatische hydraulische gereedschappen. En natuurlijk kunnen ze elke gewenste persing maken met het uitgebreide matrijzen assortiment. Dit alles volgens DIN 46235, UL normen en halogeen free en ROHS richtlijnen. 

Bestel kabelschoenen online bij Dijkman

Dijkman Elektrotechniek heeft een ruimte ingericht om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kunt u zich laten overtuigen wat betreft de kwaliteit en mogelijkheden. Dus heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan