013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Orbis Data Log BT en nieuwe App

Bent u op zoek naar een digitale schakelaar die u heel eenvoudig kunt instellen? En schakelaar digitaal gewoon vanuit uw luie stoel aanpassen? Dat kan met de Data Log BT in combinatie met de Data Log App van Orbis. Een uitstekende tijdschakelaar met moderne communicatie mogelijkheden. 

Data Log schakelaar digitaal

De Data Log is al jaren een van de best verkopende tijdschakelaars en blinkt uit door eenvoud en betrouwbaarheid. Gemakkelijk manueel in te stellen en voor veel toepassingen geschikt. Met 1 of 2 contacten 16A, automatische zomer- en wintertijd en flexibel in te stellen.

Data Log App voor digitale schakelaar

Orbis gaat met zijn tijd mee en kiest voor de digitale schakelaar niet voor de technologie NFC, maar voor de bluetooth oplossing. Het grote voordeel hiervan is dat u niet binnen het bereik te blijven van de Data Log wat met een NFC techniek normaliter wel moet. U bent dus een stuk flexibeler. Vanuit de kamer is op deze manier, via bluetooth, gemakkelijk de schakelaar digitaal te bedienen. 

Instellen schakelaar digitaal

Het instellen van de digitale schakelaar is niet moeilijk. In onderstaande video is te zien hoe dit in zijn werk gaat. Stel dus gemakkelijk zelf de schakelaar (digitaal) in. « Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »