013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Nieuwe vloerstaande schakelkasten van ETA.Nieuw

E-nux serie, de nieuwe vloerstaande schakelkast van ETA.

ETA levert een uitzonderlijk breed stalen kasten programma van hoogwaardige vloerstaande schakelkasten in drie uitvoeringen: gepoedercoat plaatstaal, rvs (AISI304L / AISI316L) en aluminium. De vloerstaande kasten van ETA worden vaak toegepast als industriële besturingskast. Standaarduitrusting omvat een montageplaat en een praktische hendelbediening. De E-nux besturings- en/of energieschakelkast is gecertificeerd volgens de standaarden IP55, Nema 12 en IK10.

Schakelkasten van ETA, doordacht en functioneel.

De innovatieve, vrijstaande schakelkasten worden standaard geleverd als flatpack om transportkosten te besparen en hiermee CO2-uitstoot terug te dringen. De flatpacks zijn doordacht ontwikkeld. Eén persoon kan de kast snel en eenvoudig opbouwen met slechts 8 schroeven. Er zijn 90 standaardafmetingen leverbaar. Indien gewenst wordt de schakelkast compleet gemonteerd geleverd. Naast de standaardkasten zijn er ook andere configuraties leverbaar zoals: lessenaars, buitenkasten, 19" kasten, motorcontrolcenter etc.

ETA, een familiebedrijf waar maatwerk nog bestaat.

ETA levert naast de standaardafmetingen ook klant-specifieke schakelkasten. Desgewenst wordt de schakelkast uitgevoerd met speciale aanpassingen, bijvoorbeeld: voor het plaatsen van filters of bedieningsknoppen, een speciaal ontwikkeld kabel-invoersysteem of een transparante deur. Ook alle denkbare accessoires die nodig zijn om de kast te complementeren zijn leverbaar onder het merk ETA. Zo is er een uitgebreid assortiment aan o.a. ventilatoren, filters, koelsystemen en verlichting. ETA is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in het produceren van plaatstalen schakelkasten. Het bedrijf kenmerkt zich door 4 kernwaarden: kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit. Er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe productieprocessen. ETA’s langetermijnvisie stelt hen in staat technologisch geavanceerde en hoogwaardige behuizing-oplossingen te blijven aanbieden.

De voordelen van ETA’s kasten op een rijtje:

• Verkrijgbaar in gepoedercoat staal, rvs en aluminium. • Diverse certificeringen als; IP55, Nema 12 en IK10. • Eenvoudige montage met slechts 8 schroeven. • Maar liefst 90 standaard afmetingen. • Vele accessoires leverbaar. • Maatwerk nog steeds mogelijk.

Lees verder op Dijkman.com of ETA.it voor uitgebreide info en alle documentatie.

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »