Nieuw merk in ons assortiment: TELERGON

Dijkman Elektrotechniek is continue op zoek naar producten die ons assortiment sterker en completer maken. Met Telergon maken we weer een mooie stap. Ze zijn productent van nokkenschakelaars, lastschakelaars, last-om schakelaars, by-pass schakelaar en DC (gelijkstroom) schakelaars.

Telergon is een waar A-merk 

Telergon heeft ruim 65 jaar ervaring als producent van schakelaars voor de energiedistributiemarkt en ook industrie-, spoorweg en PV(gelijkstroom) markt. Dit merk heeft een sterke focus op het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten. Ze stellen hoge kwaliteitseisen aan hun producten: nokken-, last-, en last-omschakelaars.

Assortiment van Telergon 

Het assortiment van Telergon begint bij 1A en eindigt bij 6300A. En bestaat uit nokkenschakelaars, lastschakelaars, last-om schakelaars, by-pass schakelaars en DC (gelijkstroom) schakelaars. Met alle bijbehorende accessoires als verlengassen, hendels, beschermingskappen en hulpcontacten. Alle producten zijn gemakkelijk online bij Dijkman te bestellen. Ook bieden we vanuit Dijkman de service aan om lastschakelaars van 125A-630A standaard in een polyesterkast in te bouwen.

Wilt u meer weten over het Telergon assortiment, klik dan hier of vraag het aan onze verkoop afdeling. Mail naar verkoop@dijkman.com of neem telefonisch contact met ons op: 013-5360144.

« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »