013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Nieuw merk in assortiment Dijkman: CEMBRE

Cembre is al ruim 50 jaar producent van kabelschoenen en perverbinders. En heeft daarnaast een ruim assortiment aan hydraulisch handgereedschap en coderingsprinters. De producten van Cembre zijn technische gelijkwaardig of zelfs beter dan de bekende merken. Bovendien zijn alle producten van Cembre scherp geprijsd. Het merk is nieuw in het assortiment van Dijman. Met dit merk versterkt Dijkman zijn positie als onafhankelijk importeur van elektrotechnische artikelen in de Benelux. 

Kabelschoenen van Cembre

De DR serie van Cembre is vervaardigd van elektrolytisch koper. De producten zijn ontworpen voor efficiënte elektrische geleiding en mechanische sterkte tegen trillingen en trekkracht conform DIN 46235. De kabelschoenen zijn verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen voor elke situatie. Natuurlijk leveren we alle bijbehorende gereedschappen en tooling om snel en efficient te kunnen werken.

Meer dan alleen kabelschoenen 

Naast kabelschoenen heeft Cembre een uitgebreid pakket aan geïsoleerde verbinders en adereindhulzen, wartels, kabelbinders en bijbehorend gereedschap. De coderingsprinter ofwel markering- en labelprinter van Cembre is van hoge kwaliteit. Stabiel, snel en eenvoudig kunt u allerlei coderingsplaatjes maken. Voor bijvoorbeeld componenten, kabels, panelen en type plaatjes. 

Bestel gemakkelijk producten van Cembre online

In onze online catalogus navigeer je gemakkelijk door het hele assortiment. Zoek op merk, product of productgroep. De producten van Cembre leveren we direct uit voorraad. Met ruim 35.000 SKU's biedt Dijkman u een one-stop-shop concept. En omdat we een uitgekiend logistiek proces ingericht hebben, heeft u de bestelling dus ook snel in huis. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Dan denken we graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.


« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »