013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

LS Industrial Systems "approved by Rittal"

Het gehele LS Industrial systems assortiment is type tested voor Rittal kasten en dat werd getoond tijdens SPS 2018 op de Rittal stand. Rittal is een toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur en software en service.

Rittal vertelt

"Vandaag de dag biedt "Rittal – The System." een perfect afgestemd systeemplatform. Dit systeem combineert producten, toekomstgerichte engineering-oplossingen en wereldwijde service voor vele eisen. En dit in verschillende branches – van de machine- en installatiebouw via de automobielindustrie tot en met de informatietechnologie."

SPS IPC drives, de beurs voor digitale automatisering

SPS IPC drives is de beurs voor slimme productie oplossingen en staat bol van besturingsoplossingen. Op deze beurs tonen alle wereldspelers hun mogelijkheden waaronder Rittal. Voor energie distributie oplossingen toonde Rittal hun mogelijkheden met diverse merken waaronder LS industrial systems. LS Industrial systems is het nieuwe A-merk voor de Europese markt voor energiedistributie en besturingsoplossingen. Graag informeren wij u als exclusief LS distributeur verder. 

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »