MARKINGENIUS®MG4 label printer

De hooste precisie en afdrukkwaliteit

MARKINGENIUS®MG4 is de nieuwe oplossing van CEMBRE voor industriële etikettering. Het systeem is ontworpen om een zeer hoge en duurzame afdrukkwaliteit te bieden voor tekst, maar ook voor logo's, elektrische symbolen, QRcodes en elk type vectorafbeelding. Het systeem is uitgerust met een ribbon save system, een handige functie waarmee u alleen het lint verbruikt dat nodig is voor het afdrukken.

Robuust en betrouwbaar

Door zijn betrouwbaarheid en robuustheid kan de MG4 intensief worden gebruikt, waardoor hij geschikt is voor allerlei toepassingen. Het grote touchscreen op de machine zorgt voor een snel en eenvoudig beheer van printprojecten.

Altijd verbonden

Tegenwoordig is alles verbonden, ook de MG4. De printer is uitgerust met veel functies die connectiviteit en gegevensuitwisseling op afstand vergemakkelijken.

  • verbonden met het netwerk via USB, LAN en wifi
  • verbonden met mobiele en vaste apparaten bij afwezigheid van een netwerk via wifi direct: u kunt het project op kantoor realiseren en het via berichtensystemen naar uw mobiele telefoon sturen.

Flexibel beheer van het werk

Met DE MG4 kunnen projecten worden opgezet en aangemaakt vanaf een pc met de software GENIUSPRO om de productieorders te beheren of, indien nodig, via de APP Geniuspro Mobile. CEMBRE heeft deze app ontwikkeld voor IOS- en Android-apparaten (smartphones en tablets) voor de laatste wijzigingen op de bouwplaats, op het elektrische paneel of in de auto.

Een batterij, vele tools

MG4 kan zowel op netstroom als met oplaadbare batterijen CEMBRE CAS Alliance worden gebruikt: de machine kan worden gebruikt op kantoor, in productieomgeving en zelfs op de

bouwplaats, vlak vóór het te bekabelen paneel. Dankzij de verwisselbare batterij, die zowel de MG4 als alle CEMBRE-tools van stroom kan voorzien, is de printer volledig transporteerbaar. Het aanbod wordt gecompleteerd door een zachte tas en een stevige trolley voor het transport van de printer.

Met MG4 biedt CEMBRE innovatieve oplossingen om de kwaliteit van het werk van zijn gebruikers te verhogen door gebruik te maken van haar technologie en ervaring in industriële identificatie verkregen in 20 jaar activiteit. Naast de printer MG4 omvat het systeem van CEMBRE de software GENIUSPRO, de nieuwe APP Geniuspro Mobile, een uitgebreide catalogus van verbruiksartikelen voor duizenden toepassingen en ongeëvenaarde ondersteuning.

Plan geheel vrijblijvend een demo bij ons in en ontdek alle functionaliteiten!

neem contact op »


« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »