• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
Geavanceerd zoeken
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

GC2000 Generator Controller

Na jaren van research& devellopment komt Selco met een nieuwe geavanceerde alles in 1 generator controller. Met deze controller heeft u alle functies beschikbaar in 1 apparaat met de kwaliteit die u gewend bent van Selco. Selco is een begrip in de marine & offshore industrie met kwalitatief hoogwaardige besturings- en bewakingscomponenten.

De nieuwe GC2000 is de derde generatie geavanceerde generator besturing&bewakingscomponenten met power management functie. De nieuwe controller voldoet aan de moderne eisen die elke scheepsbouwer eist en is natuurlijk marine gecertificeerd.

De voordelen en functies: Complete controller voor generator besturing en beveiliging Alle controle & powermanagement functie in 1 apparaat geïntegreerd Makkelijk uit te breiden Moderne communicatie mogelijkheden Marine gecertificeerd Gemakkelijk te bedienen

Lees ook meer op Selco.com

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman Elektrotechniek zet zich maatschappelijk in voor het welzijn van bedreigde dieren middels technologie. Hiervoor ondersteunen we het Internet of life concept van Tim Van Dam. Met onze kennis en het ter beschikking stellen van elektrotechnische componenten willen we bijdrage aan een beter wereld.

Lees verder »