Selco GC2000

Nieuwste generatie generator controller van Selco.

Na jaren van research& devellopment komt Selco met een nieuwe geavanceerde alles in 1 generator controller. Met deze controller heeft u alle functies beschikbaar in 1 apparaat met de kwaliteit die u gewend bent van Selco. Selco is een begrip in de marine & offshore industrie met kwalitatief hoogwaardige besturings- en bewakingscomponenten.

Geavanceerde powermanagementfunctie  

De nieuwe GC2000 is de derde generatie geavanceerde generator besturing&bewakingscomponenten met power management functie. De nieuwe controller voldoet aan de moderne eisen die elke scheepsbouwer eist en is natuurlijk marine gecertificeerd. De voordelen en functies: Complete controller voor generator besturing en beveiliging Alle controle & powermanagement functie in 1 apparaat geïntegreerd Makkelijk uit te breiden Moderne communicatie mogelijkheden Marine gecertificeerd Gemakkelijk te bedienen

Wilt u meer weten over de nieuwste generatie generator controller van Selco? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Onze specialisten vertellen u graag alle ins en outs.

Lees ook meer op Selco.com

« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »