• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Dijkman bezoekt LS in Zuid-Korea

Deze zomer, 11 juli 2019, bezocht Dijkman LS industrial systems in Zuid-Korea. Tijdens dit bezoek hebben we een uitgebreide rondleiding gehad door de twee fabriekslocaties van LS in Cheongju. We hebben ook een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van LS in Anyang. De LS tower.

In de fabrieken van LS worden alle laagspanningsartikelen (magneetschakelaars, motorbeveiligingsschakelaars en MCCB’s) volautomatisch gemaakt, 100% gecontroleerd en ook verpakt. Middels AGV’s worden alle benodigde componenten aangeleverd en afgevoerd. 

200 ACB's per dag 

In een aparte hal worden alle ACB’s en VCb’s semi –automatisch gemaakt. De capaciteit van de ACB productie bij LS industrial systems is 200 stuks per dag, ruim 4000 stuks per maand. Dit zijn zowel AC als DC versies. Ook gebrandlabelde versies produceert LS daar.

Uitgebreide productcontrole in testcentrum LS   

Op de andere locatie is het geaccrediteerde testcentrum PT&T. Dit is een onafhankelijk testcentrum dat door alle grote certificeringsbureaus is goedgekeurd. Hier worden alle producten van LS minutieus gecontroleerd en voorzien van de benodigde testcertificaten. Het was indrukwekkend om te zien hoe de producten, van laag- tot hoogspanning, getest kunnen worden. Bijzonder hoe LS de infrastructuur heeft opgezet om hoge spanningen en stromen te kunnen opbouwen en welke meetapparatuur er allemaal beschikbaar is. Helaas was er op het moment van bezoek geen kortsluitingstest. 

De dag sloten we af met een bezoek aan LS Headquarters. Op de weg daar naar toe was er een speciaal verkeersbord dat naar het kantoor van LS verwees. Dat maakte nog eens extra duidelijk hoe groot LS in Korea is. Naast een rondleiding door het kantoor met de vele faciliteiten was er ook nog een kort bezoek aan de vice president LS low voltage components. 

Een bijzonder bezoek waar we nog vaak aan terugdenken. Prettig om de mensen van LS persoonlijk te spreken en bijzonder leerzaam en indrukwekkend om te zien hoe LS de productie en het testen van de producten heeft ingericht.

Klik hier voor het video verslag.

 

 

 

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan