• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

E-flux laadpasbeheer nu beschikbaar op de Orbis Viaris laadpalen!

Vanaf deze maand is het mogelijk om de Viaris laadpalen van Orbis te koppelen aan het eMobility platform van E-Flux. Hierdoor kunnen de Viaris laadpalen gebruikt worden met elke aanbieder van laadpassen. Met de backoffice oplossing van E-Flux worden laadkosten automatisch verrekend en beheert vanuit een platform. Samen bieden we een complete laadoplossing voor bedrijven en organisaties.

Er zijn maar weinig laadpalen die zo compleet zijn uitgevoerd als de Orbis Viaris Laadpalen. De Orbis Viaris Uni is geschikt om een elektrisch voertuig te laden en de Viaris Combi+ is geschikt om twee voertuigen gelijktijdig te laden. De Viaris laadpalen zijn standaard uitgevoerd met Dynamic Load Balancing en een gratis App. De laadpalen zijn standaard te ontgrendelen met Orbis Viaris RFID kaarten of via de laadpaal zelf. Door de samenwerking met E-Flux is het nu ook mogelijk om de laadpalen openbaar te gebruiken met elke aanbieder van laadpassen. De kosten worden automatisch met de eigenaar van de laadpaal verrekend. Als eigenaar van de laadpaal kan je zelf de tarieven instellen, krijg je inzicht in laadsessies en nodig je gemakkelijk nieuwe werknemers uit.

Beheer met het E-Flux eMobility platform alle laadpalen en laadpassen van je bedrijf vanuit één online omgeving. Doordat E-Flux onafhankelijk is, kan je verschillende merken laadpalen combineren en deze toch beheren vanuit één platform. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen zonder vast te zitten aan een merk.

  • Beheer laadpalen op kantoor en bij medewerkers thuis.
  • Automatische verrekening en vergoeding van laadsessies.
  • Stel zelf laadtarieven in voor medewerkers en bezoekers.
  • Reken altijd op uitstekende 24/7 helpdesk support.

Wat kan je met het eMobility platform

Met E-Flux worden alle laadsessies eenvoudig bijgehouden en automatisch verrekend tussen de werkgever, werknemer of bezoekers. Declaraties voor thuisladen worden door E-Flux op maandbasis automatisch uitgekeerd aan de werknemer. Iedere maand ontvang je een factuur met de abonnementskosten en een ‘self-billing’ factuur met de vergoeding voor de bezoekers die hebben geladen op kantoor.

E-Flux laadpas

Zorgeloos onderweg laden? Met deze laadpas kun je op meer dan 200.000+ laadpunten laden in Europa. 

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan