013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

De SolarGatewayPRO is het slimste Energie Management Systeem op de markt

Wat is een Energie Management Systeem?

Als uw bedrijf zijn energieverbruik wil verminderen en geld wil besparen, kan een Energie Management Systeem (EMS) een goede optie zijn. Een Energie Management Systeem of EMS, is een technologie die energie-efficiëntie helpt verhogen door inzicht te geven in hoe en waar er energie wordt gebruikt. Het doel van een EMS is om uit te zoeken welke apparaten het meeste energie verbruiken op locatieniveau en wat kansen voor energiemanagement zijn aan de hand hiervan. EMS monitort realtime inzichten, waardoor ondernemingen volledige controle krijgen over hun energiegebruik. Daarnaast kan een Energie Management Systeem ook leiden tot besparing van financiële middelen die voor andere investeringen kunnen worden aangewend. Kortom, met een Energie Management Systeem kunnen bedrijven niet alleen hun energiegebruik optimaliseren, maar ook hun bottom line verbeteren.

Lees hier op onze kennisbank meer over Energie Management Systemen

De SolarGatewayPRO

De SolarGatewayPRO is het slimste Energie Management Systeem op de markt. De SolarGatewayPRO is geheel merkonafhankelijk en beschikt over de mogelijkheden om 250 verschillende (groot-)verbruikers te koppelen aan een EMS. Denk hierbij aan omvormers, laadpalen, warmtepompen en batterij opslagsystemen. Deze sturing gebeurt geheel automatisch op basis van het beschikbare vermogen en ingestelde voorkeuren. Ook externe factoren zoals energie in- en verkoop worden gebruikt om het systeem te optimaliseren en effectievere afwegingen te maken. De SolarGatewayPRO kan ook ingezet worden in gebieden met netcongestie om zo energie vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen.

Voor wie is de SolarGatewayPRO geschikt?

De SolarGatewayPRO is geschikt voor iedereen die zijn opgewekte energie zo efficiënt mogelijk wil gebruiken. Van een woonhuis met een warmtepomp en zonnepanelen tot een fabriek met grote verbruikers of een boerderij met veel overtollige energie is de SolarGatewayPRO geschikt. Vanwege de veelzijdigheid is de SolarGatewayPRO in alle verschillende situaties toepasbaar.

Download de SolarGateway folder


« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »