Nieuws

Nieuws

Home » Nieuws »

Klik op de onderstaande nieuwsberichten voor meer informatie.

 • M100 Frequentieregelaar

  De regelaar die tijd en geld bespaard. 

  De M100 is een kleine multifunctionele 1 fase frequentieregelaar 200-240Vac. Klein van stuk maar groot in zijn prestaties. Met een ingebouwd C2 EMC filter, remmodule, DIN rail montage, simpel door te verbinden met RJ45 poort en met een smart copier functie. Van 0.1 t/m 2.2 KW. De regelaars kunnen naast elkaar geplaatst worden met slechts 2 mm tussenruimte. 

 • GC2000 Generator Controller

  Nieuwste generatie generator controller

  Na jaren van research& devellopment komt Selco met een nieuwe geavanceerde alles in 1 generator controller. Met deze controller heeft u alle functies beschikbaar in 1 apparaat met de kwaliteit die u gewend bent van Selco. Selco is een begrip in de marine & offshore industrie met kwalitatief hoogwaardige besturings- en bewakingscomponenten.

   

 • Ensto Clampo Pro aansluitklemmen.

  Ensto Clampo Pro: kleine aansluitklemmen met grote impact!

  De Ensto Clampo Pro zijn veelzijdige, kwalitatief hoogwaardige, gecertificeerde aansluitklemmen. Voor elke toepassing een Ensto aansluitklem!

 • Nieuwe vloerstaande schakelkasten van ETA.

  E-nux serie, de nieuwe vloerstaande schakelkast van ETA.

  ETA levert een uitzonderlijk breed stalen kasten programma van hoogwaardige vloerstaande schakelkasten in drie uitvoeringen: gepoedercoat plaatstaal, rvs (AISI304L / AISI316L) en aluminium.

 • FTG aansluitklemmen en flexibele busbarsystemen.

  FTG hoge kwaliteit aansluitklemmen sinds 1962.

  FTG heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van aansluitklemmen en distributieklemmen. Naast het ruime assortiment aansluitklemmen produceren en leveren ze ook flexibele busbarsystemen.

 • Teknomega: veelzijdig assortiment.

  Flexibele busbars van Teknomega: A-kwaliteit tegen een scherpe prijs.

  Teknomega is producent van flexibele rail, litzes voor o.a. MCCB's, aardingslitzes op rol en op maat, isolatoren en DIN-rail met toebehoren. Een flexibele busbar is de ideale oplossing om te gebruiken bij vermogensdistributie en aarding.

 • NIEUW in assortiment Morsettitalia

  Morsettitalia introduceert een nieuwe generatie rijgklemmen met bijbehorend slim coderingssysteem

 • Oplossingen voor DC stromen

  Dijkman heeft zeer interessante producten voor de grootste uitdaging waar de elektrotechniek branche momenteel voor staat: de transitie van fossiele naar duurzame energie tussen nu en 2035.

 • EMM-4L Nieuwe meter met LCD display

  Contrel introduceert de nieuwe generatie van de bekende EMM serie. Deze meter is voorzien van een compleet LCD scherm welke vrij te programmeren is.