Teknomega: veelzijdig assortiment.

Teknomega: veelzijdig assortiment.

Home » Nieuws » Teknomega: veelzijdig assortiment. »

Flexibele busbars van Teknomega: A-kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Teknomega is producent van flexibele rail, litzes voor o.a. MCCB's, aardingslitzes op rol en op maat, isolatoren en DIN-rail met toebehoren. Een flexibele busbar is de ideale oplossing om te gebruiken bij vermogensdistributie en aarding. Zo’n flexibele geleider bestaat uit meerdere elektrolytische, koperen gevormde lamellen met een pvc-buitenmantel. Doordat de lamellen vrij kunnen bewegen binnen de isolatiemantel is het mogelijk om de busbars naar elke wens te vormen. Dit gaat veel sneller en gemakkelijker dan het buigen van massief koperen rail en kabel. Het complete assortiment van Teknomega kan zich meten met de bekende A-merken. Het enige verschil is de zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding? Neem contact op met ons professionele verkoopteam, zij informeren u graag over de vele voordelen die het Teknomega assortiment u te bieden heeft.

Teknomega busbars, efficiënt en betrouwbaar.

De verbindingen met behulp van flexibele busbars worden gemaakt door gaten te maken in de lamellen. Men hoeft verder van geen kabelschoenen of andere verbindingscomponenten gebruik te maken. De lamellen kunnen eenvoudig op elke gewenste lengte geknipt worden. Dit zorgt voor een snellere montage en het voorkomen van defecte verbindingen. Deze flexibele busbars zijn bovendien ruimte-, gewichts- en kostenbesparend en verbeteren de betrouwbaarheid van de installatie.

Teknomega, breed assortiment uit voorraad leverbaar.

Het assortiment van Teknomega omvat natuurlijk meer dan enkel flexibele busbars. Dijkman levert het volledige Teknomega programma uit voorraad. Dit bestaat o.a. uit: afdekkappen, isolatoren, DIN rail met toebehoren. Maar ook litzes en flexibele busbars zijn bij ons in kleine hoeveelheden uit voorraad leverbaar. Bekijk op onze website het complete Teknomega assortiment.

Alle voordelen van flexibele busbars van Teknomega op een rijtje:

• Zeer brede toepassing van 24 – 1200 mm2.
• 100% diëlektrisch getest.
• Zelfdovend; PVC UL 94-VO.
• Hoge rekwaarde en mechanische weerstand.
• 1000VAC/1500VDC.
• Verkrijgbaar in lengtes van 2 en 3 meter en per stuk.
• Toepasbaar in omgevingen van -40 t/m +105 graden C (+125 op aanvraag).
• Recyclebaar.
• Ook verkrijgbaar in Aluminium en Halogeenvrij t/m +90 graden C.

 

Reacties