• Direct uit voorraad leveren
  • Scherp geprijsd
  • Flexibel en klantgericht
013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Een onafhankelijke producent

Het voordeel van een specialist

Socomec is in 1922 opgericht en is een industriële organisatie met 3100 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten - beschikbaarheid, beheer en veiligheid van laagspanningsnetwerken met nadruk op de stroombehoeften van onze klanten.

Cultuur van onafhankelijkheid

Door de onafhankelijkheid van de Socomec-groep kan deze controle blijven uitoefenen over de eigen besluitvormingsprocessen, waarbij rekening wordt gehouden met de waarden van de aandeelhouders en de werknemers. Socomec heeft ongeveer 30 dochterondernemingen die verspreid zijn over de vijf continenten. De groep blijft zich internationaal ontwikkelen door zich te richten op industriële toepassingen en servicetoepassingen, waarbij de kwaliteit van de kennis het grote verschil uitmaakt.

De geest van innovatie

Als onbetwist specialist op het gebied van UPS-systemen, voedingsomschakeling, stroomconversie en metingen, besteedt Socomec ca. 10% van de omzet aan onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor kan de groep de ambitie waarmaken om zijn concurrenten altijd een stap vóór te zijn op technologisch gebied.

De visie van een specialist

Als fabrikant met volledige controle over zijn technische processen, onderscheidt Socomec zich van andere serviceverleners. De groep streeft continu naar verbetering van zijn kennis, zodat deze de klanten steeds beter aangepaste, geschikte oplossingen kan aanbieden.

Flexibele productiestructuur

De groep heeft vestigingen in twee belangrijke Europese productiecentra (Frankrijk en Italië) en concurrerende productielocaties in Tunesië en in de belangrijkste opkomende markten (India en China). Deze locaties werken met systemen die streven naar continue verbetering op basis van Lean Management-principes. Ze kunnen hoge kwaliteitsniveaus leveren en voldoen aan de deadlines en kostenvereisten die de klanten van hen verwachten.

Focus op het leveren van service

Onze productiekennis ligt aan de basis van een compleet assortiment services die hun nut hebben bij het onderzoek, de implementatie en de exploitatie van onze oplossingen. Onze serviceteams hebben een reputatie opgebouwd op het gebied van ondersteuning, flexibiliteit en reactiviteit.

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan