013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Geassembleerde vloerstaande energie verdeler met railkoper

Klantspecifiek en efficient.

Zoekt u naar manieren om meer energie verdelers te bouwen of tegen betere condities? Wij hebben wellicht de oplossing. Dijkman introduceert een nieuw concept om vloerstaande kasten klantspecifiek te bouwen en te leveren inclusief het koperen railsysteem.

Dijkman neemt u werk uit handen.

Met het opbouwen van vloerstaande kasten en het knippen en buigen van koperen rail gaat veel "kostbare" elektrotechnische montage tijd verloren. Wij hebben nagedacht hoe we dat proces kunnen versnellen zodat u meer tijd over houdt voor de echte toegevoegde waarde die u aanbiedt aan uw klanten. Hoe? Door het "standaard" werk uit handen te nemen. Heeft u een project met een verdeler, laat het ons weten. Wij vullen uw wens in en na akkoord bouwen en leveren we de gewenste kast. In principe ontwerpen we de kast voor elk merk inclusief de certificaten. Mocht u voor LS Industrial Systems componenten kiezen kunnen we het commercieel nog interessanter voor u maken. LS heeft een breed assortiment beveiligingsautomaten en met onze andere vertegenwoordigingen kunnen we alle componenten leveren voor het bouwen van de verdeler. 

Geïnteresseerd of wilt u meer hierover weten, neem dan contact op met onze verkoop afdeling. Onze specialisten leggen u graag uit welke voordelen onze maatwerk vloerstaande kasten u opleveren.

Ik wil meer informatie

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »