013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0 bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Aansluitsnoer op lengte

Dijkman Elektrotechniek biedt sopel aansluitsnoer op lengte aan met ultrasoon gelaste adereinden. Deze gelaste uiteinden kunnen zo in de kooiklemmen van de installatie automaten. Er is geen adereindhuls nodig. Ook in twin uitvoering en in elke gewenste kleur zoals, blauw, bruin, zwart en groen/geel.

Assembleer nog sneller door kant en klaar aansluitsnoer

Door soepel aansluitsnoer, gestript en op maat aan te leveren, is het mogelijk om nog sneller groepenkasten te assembleren. Doordat de aders ultrasoon gelast wordt, hoeven ze niet voorzien te worden van adereindhulzen. Dit is geldbesparend en tevens ook kwalitatief een betere verbinding. Een win op veel fronten. Elke maat kan geleverd worden in de standaard maten 2.5, 4,6 en 10 mm2. Het is ook mogelijk om nog groter te bestellen op aanvraag. Klik hier voor alle mogelijkheden

Liever een massieve draad?

Ook geen probleem. Wij leveren kant-en-klare draadbruggen aan in 1, 2, 3 en 4 polen met neutraal (blauw) en fase (zwart). Zowel voor zijdelingse als onderlangse toepassingen in 10 en 16 mm2. Vraag met onderstaande knop meer informatie aan of een offerte.


Ik wil meer informatie / offerte

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »