Kasten en paneelbouw: Energie distributie

Kasten en paneelbouw: Energie distributie

Home »

Een greep uit ons assortiment

 

 

 

Energiedistributie. 

Energiedistributie is nodig omdat energie op de ene plaats geproduceerd wordt en op een andere plaats geconsumeerd. Via hoogspanningsinfrastructuur wordt de energie via middenspanning en laagspanning gedistribueerd naar de gebruiker. Hierbij zijn betrouwbaarheid en veiligheid van levensbelang. Bij Dijkman vindt u alleen maar elektrotechnische componenten die aan die voorwaarden voldoen. Hierdoor bent u verzekerd dat de energie veilig, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam verdeeld wordt. Bovendien hebben we jarenlange ervaring als het gaat om op maat gemaakte schakelkasten en distributiepanelen. We helpen u graag vooruit advies en het aandragen van ideeën voor uw complexe vraagstuk. Desgewenst kunnen we u ook gerenommeerde kasten- en paneelbouwers aandragen die met onze artikelen al ruime ervaring hebben. We werken uitsluitend met gecertificeerde A-kwaliteit componenten die voldoen aan de strengste eisen. Heeft u een vraag met betrekking tot een paneel of kast voor energiedistributie? Neem eens contact met ons op en ontdek wat Dijkman elektrotechniek voor u kan betekenen op het gebied van energiedistributie.

Laagspannings- en middenspanningsverdeelinrichtingen. 

Dijkman importeert en levert schakelmateriaal voor laagspannings- en middenspanningsverdeelinrichtingen gericht op veiligheid, energie- en kostenbesparing en duurzaamheid. Stuk voor stuk hoogwaardige A-kwaliteit producten tegen een zeer concurrerende prijs. Van kasten, behuizingen en aardrail tot aardingsproducten. Van lastscheiders, lastschakelaars en patroonschakelaars tot vermogensschakelaars en vermogensautomaten. Zoals moulded case circuit breakers (MCCB’s) en air circuit breakers (ACB’s).

Laagspanningsmateriaal, distributie- en schakelmateriaal.

Dijkman elektrotechniek levert een groot assortiment aan laagspanningsmateriaal voor laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen. Tevens zijn we importeur en distributeur voor Nederland van het grootste assortiment distributie- en schakelmateriaal voor de energiedistributie paneelbouw. We leveren snel, tegen een zeer scherpe prijs en direct uit voorraad, zonder daarbij in te leveren op professionaliteit en persoonlijke service. Vraag ons vriendelijke verkoopteam gerust om hulp, zij staan u graag te woord. Of bekijk ons ruime assortiment:

 • Flexibele busbar systeem met koperen lamellen.
 • Aardrail nul.
 • Aardlitze & aardingsmateriaal.
 • Lastschakelaars.
 • ACB; air circuit breaker.
 • MCCB; moulded case circuit breaker.
 • Verdeelkasten.
 • Veldverdeler.
 • Vloerstaande kasten.
 • Polyester kasten en behuizingen.
 • Plaatstalen kasten en behuizingen.