Installatietechniek

Installatietechniek

Home »

Product groepen

 

 

Elektrotechnische installatietechniek.

We hebben specifiek voor de elektrotechnische installatietechniek een breed assortiment veel voorkomende onderdelen op voorraad. Allemaal kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste eisen. Snel geleverd en bij bestellingen boven de € 250,00 zelfs zonder verzendkosten verstuurd. Zo bent u ervan verzekerd dat het werk altijd door kan gaan en projecten geen achterstand oplopen. Hieronder een greep uit ons brede installatietechniek assortiment:

• Complete groepenkasten.
• Modulaire componenten: Installatieautomaten, aardlekschakelaars etc.
• Automatenrail & verdeel klemblokken.
• Wartels.
• CEE-materiaal.
• KWh meters en timers.

Elektrotechnische installatietechniek op maat.

De installatietechniek is een zeer veelzijdige branche. Naast ons grote assortiment standaard delen voor de installatietechniek bouwen en testen we indien gewenst ook groepenkasten of -verdelers van 40A - 250A naar uw wensen en specificaties. Of een automatenrail op maat, u zegt het maar. Bij Dijkman elektrotechniek staat persoonlijke service en maatwerk nog hoog in het vaandel. Heeft u deze specifieke maatwerkproducten vaker nodig? Vraag dan eens naar ons voorraadbeheer. In veel gevallen kunnen we een voorraad voor u beheren zodat u ook bij deze specifieke installatietechniek projecten niet misgrijpt.

Elektrotechnische installatietechniek, alle producten op een rijtje.

Hieronder vindt u een overzicht van alle productgroepen uit ons assortiment. Heeft u onverhoopt niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact op voor een productaanvraag op maat. Met onze ruime ervaring en klantgerichte instelling zijn we u altijd van dienst.

Complete groepenkasten.
Denk hierbij aan alle lege groepenkasten, veldverdelers en modulaire componenten om de kast zelf op te bouwen. Tevens bestaat de mogelijkheid om door ons de kast te laten assembleren naar uw specifieke wensen.

Modulaire componenten.
Installatie automaten van B01-D63, aardlekschakelaars, aardlekautomaten, hoofdschakelaars en alle overige componenten die benodigd zijn om de kast professioneel te assembleren. Hieronder vallen vanzelfsprekend ook de kWh meter en schakelklokken.

Automatenrail.
Alle typen automatenrail, vork of stift, standaard per meter of op maat gemaakt. En bijbehorende accessoires zoals isoleerhulzen en eindkappen.

Alle voorkomende installatie accessoires.
Denk bijvoorbeeld aan wartels, adereindhulzen, snelbevestigingsrail en montageklemmen. Maar ook trekontlasting, spiraalband en krimpkous in vele uitvoeringen.

CEE materiaal.