Het bedrijf

Het bedrijf

Home » Het bedrijf »

Dijkman Nederland Elektrotechniek: veel méér dan afstandhouders

De naam Dijkman Nederland Elektrotechniek wordt vaak direct gekoppeld aan de aardrail en de afstandhouder: een praktische uitvinding van Dijkman die in besturings- en verdeelkasten nog steeds veelvuldig wordt toegepast. Dijkman Elektrotechniek, reeds meer dan 60 jaar een bedrijf dat niet in grote getallen denkt, maar juist een bijdrage wil leveren aan uw specifieke wensen en behoeften. Sinds de oprichting heeft Dijkman elektrotechniek zich ontwikkeld tot een importeur van toonaangevende elektrotechnische componenten. Dijkman levert producten met een hoog kwaliteitsgehalte en door onze kleinschaligheid kunnen we snel en flexibel inspelen op uw wensen. Onafhankelijk, korte lijnen, gunstige prijzen, korte levertijden, een doorzichtige logistiek en onze persoonlijke benadering vormen de kracht van ons bedrijf.

Dijkman denkt in oplossingen

Meedenken met u is het uitgangspunt voor alles wat wij doen en ondernemen. Service, betrokkenheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. We helpen u graag bij het uitdenken van afwijkende constructies, unieke toepassingen in schakelkasten en bijzondere maten en uitvoeringen. Heel vaak blijken dit soort 'bijzondere producten' ook nog eens direct leverbaar, omdat we speciaal voor u voorraden kunnen beheren en eventueel aan kunnen leggen. 

Vertegenwoordigen

Wij vertegenwoordigen meer dan 26 merken en het gehele assortiment van deze fabrikanten. U kunt alles van het betreffende merk bij ons bestellen, staat het niet op onze site, laat het ons weten en we helpen u graag!

Specialisme

Naast ons brede assortiment hebben we ook enkele specialiteiten:

1) Het beveiligen, besturen en bewaken van elektromotoren en -pompen
2) Van lastschakelaars tot en met vermogensautomaten van 25 A - 7000 A
3) Het grootste assortiment (klemmen)kasten en lege groepenkasten in PC, ABS, Polyeter, Aluminium, plaatstaal, EX, UL standaard en klant specifiek
4) We hebben veel artikelen met export of marine certificaten speciaal voor de Marine & Offshore industrie
5) Totaal leverancier voor kasten- en paneelbouw en OEM en machinebouwers