Kasten & Paneelbouw: Automatiseren en besturen

Kasten & Paneelbouw: Automatiseren en besturen

Home »

Professionele panelenbouw voor automatisering.

Waarom zijn de componenten van Dijkman zo waardevol voor de professionele paneelbouw? De hoofdmoot van de werkzaamheden in de panelenbouw is het zo efficiënt mogelijk bouwen van besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s. Een paneelbouwer zorgt, na de engineering, voor de correcte aansluiting en test de panelen op verschillende systemen. Verder horen het bedraden en opzetten van besturingssystemen tot de panelenbouw. Dijkman is dé elektrotechnische distributeur m.b.t. onderdelen voor de paneelbouw in Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, snelheid en een goed distributienetwerk van groot belang zijn in de panelenbouw. Dijkman werkt niet voor niets samen met elektrotechnische groothandels als onderdeel van haar distributienetwerk. Zo zijn onze producten voor iedereen goed verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs.

De verschillende facetten van automatisering in de kasten- en panelenbouw.

Een optimaal functionerend paneel is cruciaal om de voor de gebruiker gewenste efficiency te behalen. Vaak zijn de opdrachten complexe samenstellingen die op specifieke klantwens dienen te worden geassembleerd. De panelen worden geacht een lange levensduur te hebben en minimale onderhouds- en storingskosten. De gebruiker van de kasten- en panelenbouw onderkent de gevolgen van slecht of inefficiënt functionerend paneel en zal altijd proberen om uitvaltijden tot een absoluut minimum te beperken. Om zo’n kwalitatief hoogwaardig paneel te assembleren maakt de professionele paneelbouw uitsluitend gebruik van de beste componenten. En daarin maakt Dijkman het verschil. Wij leveren enkel kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen, zonder daarbij in te leveren op efficiency en kwaliteit.

Dijkman elektrotechniek, dé partner voor de professionele panelenbouw.

Dijkman elektrotechniek heeft een breed assortiment voor de kasten- en panelenbouw, alle elektrotechnische componenten die benodigd zijn voor een hoogwaardige kast of paneel. Daarnaast hebben we een diepgaande kennis van onze producten en een achtergrond in de kasten- en paneelbouw. Wij kunnen u adviseren in de engineering- en productiefase. Bovendien hebben we altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen. Heeft u niet gevonden wat u zoekt of mist u een onderdeel? Neem contact op met ons verkoopteam, zij zijn u graag van dienst! Of bekijk hier het assortiment kasten- en panelenbouw.