013 536 01 44  
Openingstijden: ma-do 08.00-16.30 en vrijdag 08.00-15.00
Volg ons op:  
0bestel »
Toegevoegd aan winkelwagen

Vernieuwde powermanager

De energietransitie is volop in beweging. Als innovatieve importeur van elektrotechnische componenten is Dijkman Elektrotechniek altijd bezig met nieuwe initiatieven om zelfvoorzienend te worden. 1,5 jaar geleden introduceerde Dijkman in samenwerking met Embion de SolarGateway, een innovatie powermanager die gebruikt wordt voor het monitoren en beheren van energiestromen. 

Dijkman Elektrotechniek wil u alvast kennis laten maken met de vernieuwde versie van de SolarGateway, de SolarGatewaySE. De meest flexibele en complete powermanager.

De SolarGatewaySEis een unieke power manager, welke extreme kracht combineert met extreme flexibiliteit waardoor uw installatie geschikt is voor de toekomst. De SolarGatewaySE maakt het mogelijk om zonne-energie, laadpalen, warmtepompen, batterij opslagsystemen en andere energie verbruikers en/of opwekkers te beheren en regelen.

Op basis het beschikbare vermogen en uw voorkeuren wordt de energie volledig automatisch verdeeld naar verbruikers die op dat moment prioriteit vragen. Externe factoren zoals de energieprijs en weervoorspellingen kunnen gebruikt worden om deze afwegingen nog beter, effectiever en duurzamer te maken. Hierdoor wordt niet alleen opgewekte energie efficiënt benut, maar wordt er ook bij een tekort zo gunstig mogelijk energie ingekocht. Ook bij netcongestie is de SolarGatewaySE een ideale oplossing. De omvormer(s) kunnen namelijk dynamisch gereduceerd worden om teruglevering aan het net te minimaliseren als er meer opgewekt wordt dan verbruikt. Zo zullen energie vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd worden.

Via een geavanceerd online portaal kan de installatie vanuit de hele wereld geconfigureerd en gemonitord worden. Dit maakt het voor de eindgebruiker mogelijk om het verbruik en opbrengsten nauwkeurig in de gaten te houden en voor de installateurs om hun systemen op afstand te beheren.

Waarom SolarGatewaySE?

  • Monitoren van opgewekte, gebruikte en terug geleverde energie
  • Optimaal gebruik van opgewekte energie
  • Beheren en regelen van verschillende verbruikers
  • Dynamische vermogensreductie van omvormers om terug levering aan het net te minimaliseren
  • Gebruik van externe factoren, zoals de energieprijs, om effectievere afwegingen te maken
  • Merkonafhankelijke powermanager


Benieuwd wat de SolarGatewaySE voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over de voordelen van de SolargatewaySE »

« Terug naar overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »