Erkende installateurs Arcostop

Uit recente studies van brandincidenten in PV-installaties en energie opslagsystemen is gebleken dat deze branden worden veroorzaakt door elektrische vlambogen. Deze vlambogen ontstaan onder andere door slechte montage van de stekkerverbindingen, een gebrek aan onderhoud van klemmenstroken en blootstelling van de stekkers aan het weer.

 De vlamboogdetector van Arcostop is dé oplossing voor het voorkomen van vlambogen in PV-installaties en energie opslagsystemen. Vlamboogdetectie van Arcostop werkt in de meeste toepassingen en is systeem- en merkonafhankelijk. Het detecteert elke vlamboog en minimaliseert valse meldingen in elk DC systeem.

Breed inzetbaar 

Arcostop heeft 256 filtergebieden waardoor deze in de meeste situaties toepasbaar is. De vlamboogdetectie van Arcostop kan ook achteraf geplaatst worden en moet op locatie ingesteld worden. Hierdoor wordt een vlamboog al binnen 2 seconden gedetecteerd.

Kalibratie op locatie

Elk project heeft een eigen specifieke elektrische installatie. Dit betekent dat er geen generieke oplossing is. Daarom moet er op elke locatie een kalibratie uitgevoerd worden. Voor deze kalibratie werkt Dijkman Elektrotechniek samen met gecertificeerde installateurs. Middels trainingen wordt deze lijst met gecertificeerde installateurs steeds meer uitgebreid voor een landelijke dekking. 

Erkende installateurs

Onze gecertificeerde installateurs zijn:

  • EnergieAnders B.V.
    Orionstraat 26 in Tilburg | 085 877 1822
  • Vossestein Elektrotechniek
    Portengen 74 in Kockengen | 0346 700 285
  • Duramotion
    De Koumen 35 in Hoensbroek | 045 203 3008


« Terug naar het overzicht

Vraag onze catalogus aan

Bekijk onze catalogus voor meer product informatie.

Catalogus aanvragen » Vraag onze catalogus aan

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Dijkman ondersteunt Internet of Life

Meer over Smart Parks »